top of page

 

 

 

20220118 Print-lab gelatina cartell copia.jpg

La recerca tècnica sobre els elements mínims que permeten construir elements gràfics són una constant de les inquietuds de la línia de treball que duem a terme al TPK al voltant de l’obra gràfica, a partir de tècniques de gravat i estampació.

 

El coneixement de les possibilitats que permet el treball amb gelatina permet partir d’uns recursos assequibles i senzills, que alhora donen resultats que volen obrir noves vies de recerca en els llenguatges dels artistes participants. Aquest és un taller dirigit per Montse Montero i en aquesta ocasió les experimentacions es realitzaran tenint com a finalitat la confecció d'un cartell.


En aquest laboratori realitzarem transferències partint de fonts diverses com fotografies personals, revistes, diaris, però també es partirà de dibuixos directes per a la confecció de monotips o superfícies de colors plans.


Metodologia

 

1 - Es realitzara 1 sessió presencial de demostracions de les diferents possibilitats tècniques i aplicacions de la impressió amb planxa de gelatina. 

Dates: 30 de maig de 2022

18hs

2- Tutories, assessorament i acompanyament als treballs dels participants: 2 setmanes

bottom of page