top of page

 

 

 

20210323 Grabado Express Gelatina PrintLab.jpg

L'Objectiu d'aquest taller és introduir i donar a conèixer la tècnica d'impressió en planxa de gelatina. Amb ella poden fer monotips, fons per a completar amb altres tècniques, buscar noves textures i efectes, sobre paper o tela o altres suports.

Triem aquesta tècnica pels beneficis que aporta: versatilitat, estimació manual, no és necessari utilitzar el tòrcul, es poden realitzar diverses impressions sobre un mateix paper, ofereix moltes possibilitats en les seves combinacions tècniques.

El laboratori va dirigit a totes aquelles persones que treballin amb la imatge, des del gravat, la pintura fins i tot la fotografia o que tinguin coneixements artístics i desitgin aprendre aquesta tècnica per a fer servir-la de manera complementària.

4. Objectius Que el participant adquireixi la capacitat d'explorar les potencialitats expressives de la tècnica i sigui capaç d'adaptar-les i traslladar-les als seus propis interessos i eixos de treball.
 

5. Metodologia Es realitzaran 3 sessions presencials de demostracions de les diferents possibilitats tècniques i aplicacions de la impressió amb planxa de gelatina. Les sessions seran gravades i els participants que no puguin assistir podran disposar d'una còpia dels enregistraments. Dates: 23, 24 i 25 de març 2021

bottom of page