top of page
230425_CARTEL_ricardo i ferran_1.png
TEPEKALE SOUND

La TePeKaLeSOUND és un espai d’experimentació sonora contemporània, en el qual s’exploren les fronteres del só i la seva interrelació amb d’altres disciplines.

https://www.facebook.com/tepekalesound

Dia/Hora:

Dimarts 25 d'abril, 2023,

a les 20 hores.

Entrada lliure.

JANO
Massari vs Besalduch
Música electroacústica amb instruments poc habituals

JANO és un duet format per dos artistes establerts al Barcelonès que tenen una llarga experiència en la improvisació, la música contemporània, el so electrònic i l'actuació en directe amb instruments insòlits.

Ferran Besalduch toca saxofons baix i sopranino amb electrònica, Riccardo Massari Spiritini toca Tarcordium, sintetitzadors analògics, harmònium i electrònica.

https://janorecords.bandcamp.com/music

33.jpg

Riccardo Massari Spiritini:

Músic, compositor, productor, poeta/escriptor de cançons, artista i conservador. Va créixer a Itàlia tocant el piano i (elèctrica) la guitarra, la percussió i els sintetitzadors i estudiant composició musical a Verona i arquitectura a Venècia. Va treballar com a estudiant, assistent d'estudi de música tècnica i músic amb Andrea Centazzo de 1990 a 1997.
El 1998 es va traslladar als Països Baixos per estudiar composició musical al Conservatori Reial de Den Haag. El 2000 va obtenir el seu Bachelor and Master of Music a La Haia amb excel·lents partitures (Composició per a instruments acústics, veu i electrònica, principals mestres Clarence Balrow, Martijn Padding i Luis Andriessen). També va estudiar Sonologia al mateix Conservatori (els mestres principals Clarence Barlow i Richard Barret).
Va assistir a classes de composició amb Gy.rgy Ligeti i Alessandro Solbiati el 1996 a Itàlia, i amb Walter Zimmerman i Gy.rgy Kurtág el 1999 a Holanda.

L'obra de R.M.Spiritini sovint està relacionada amb les altres arts. Moltes de les seves últimes obres per a diferents instruments es presenten juntament amb imatges projectades, llum i objectes. Sovint treballa com a intèrpret amb piano i mitjans electrònics i com a creador d'instal·lacions de so.

https://riccardomassarispiritini.wordpress.com/

Logo instagram.png
12.JPG

Ferran Besalduch:

Saxo baix, Saxellino i electrònica

Logo instagram.png
bottom of page