top of page

KaNîBaL'HoPoX

Xarxa Europea d'Espais de Creació

Eina per fomentar la connectivitat d’espais de creació i col·lectius d’artistes dins l’entorn europeu
 

A rel de la seva participació com a col.lectiu artístic a la Group Art Work de Kassel l'any 1987, el TPK ha vingut dessenvolupant una important tasca de relacions internacionals. Aquestes relacions han donat com a fruit la fundació de KaNîBaL'HoPoX Européen d'Espaces de Creation. 

 

Aquesta xarxa d'espais de creació europeus está formada pel mateix TPK conjuntament amb el col·lectiu La Xina A.R.T. de Barcelona, la Galerie/Vitrine d’art contemporani 4,Barbier de Nîmes (França), la galeria Meno Parkas, de Kaunas (Lituània) i l’espai Ideias Emergentes, de Porto (Portugal) i recentment s'ha sumat a aquesta xarxa el col.lectiu 5ORTE de Colònia (Alemanya).

 

Entre aquest col.lectius funciona tot un protocol d'intercanvis i projectes en comú que contribueix de manera fonamental a la consolidació d'una mena d'autopista d'anada i tornada per la que circulan continuament idees i projectes que entre altres tenen la virtut de diluir els estereotips culturals assentats en els diferents imaginaris col.lectius nacionals pas important per tornar a la vella idea de la Europa de les Cultures.

 

LINKS

 

La Xina A.R.T de Barcelona

La Galerie/Vitrine d'Art Contemporani 4,Barbier de Nîmes (França)

La Galeria Meno Parkas, de Kaunas (Lituània)

L'espai Ideias Emergentes, de Porto (Portugal)

El col.lectiu 5Orte de Colònia (Alemanya)

APte  - Artistes Plasticiens trans-européens de la Bretanya Francesa (França)

Atelier Transfo Lió (França)

PUBLICACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT DEL GRUP

bottom of page