top of page
230527_CARTEL_Col·lectiu soundpainting_02.png
TEPEKALE SOUND

La TePeKaLeSOUND és un espai d’experimentació sonora contemporània, en el qual s’exploren les fronteres del só i la seva interrelació amb d’altres disciplines.

https://www.facebook.com/tepekalesound

Dia/Hora:

Dissabte 27 de maig

19.30h

Entrada lliure

COL·LECTIU DE SOUNDPAINTING DE L'EMMCA
Col·lectiu de Soundpainting de l'EMMCA.png

Música improvisada que utilitza el llenguatge gestual del Soundpainting per organitzar i estructurar en temps real aquestes improvisacions. 

Aquest col·lectiu de músics pertanyen al programa de Soundpainting i Improvisació no temàtica, que s'imparteix a l'Escola Municipal de Música - Centre de les Arts de l'Hospitalet de Llobregat sota la direcció d'Agustí Martínez.

martinez_agusti_ricard_monros.jpeg

Agustí Martínez

Titulat superior de música per l'Escola Superior de Música de Catalunya.

Ha format part dels grups de jazz estables: All Quartet, We, Lotti Lewis & Good Time Sextet, Happy Times Jazz Project, Tarragona Dixie Festival All Star '98 , '99, '00,' 02,'03,'04,'05, '06,' 07 i com a freelance ha tocat al costat de la majoria de músics de jazz a Catalunya. A mitjans dels noranta realitza concerts a saxo només amb repertori de música contemporània havent actuat per tota Espanya, Portugal, França , Itàlia ,Dinamarca i Lituània.

En el camp de la música improvisada ha col·laborat amb la Walter Thompson Orchestra, Benoit Maubrey (Die Àudio Gruppe), Silence, Meeting Saxophone Quartet, Pau Torres, BandaÈria i Maal Ensemble on exerceix com a director, compositor i intèrpret. També ha actuat en el Sonar'03 i l'Ars Sònica de Sevilla '04, Lem Festival en diferents edicions.

Ha impartit nombrosos cursos d'improvisació dirigida i ha participat en diversos projectes de creació comunitària en l'Hospitalet, Barcelona i altres ciutats de Catalunya. Actualment, exerceix com a professor de Saxofon i Clarinet a l'Escola de Música - "Centre dels Arts de l'Hospitalet".

En TPK ha creat l'espai TePeKaleSOUND, un espai d'experimentació sonora contemporània i porta endavant aquest projecte des de fa ja 18 anys.

Logo instagram.png
bottom of page