top of page
230913_CARTEL_fotolab.png

Laboratori teoricopràctic sobre fotografía

Espai dedicat a desenvolupar projectes artístics personals al voltant de la fotografia. S'ofereixen laboratoris i tallers on s'aprofundeix en la professionalització, la formació i l'aprenentatge de les tècniques fotogràfiques, les relacions de la fotografia amb altres àmbits com la publicitat o el cinema; la democratització creixent de la pràctica fotogràfica, les formes de divulgació que inclouen exposicions i també publicacions de fotografia com el foto-llibre, les tensions entre l'analògic i el digital, la hibridació i la transversalitat amb altres pràctiques.

Horari:

Dilluns i Dimecres de 18 a 21h.

Preu:

Quota mensual: 50€

Matrícula anual: 50€

Patricia Chomón.jpeg

Patricia Chomón

És fotògrafa i professora de fotografia al TPK Art i Pensament Contemporani des de l'any 2011. Es va graduar a l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya i ha continuat complementant la seva formació, realitzant tallers amb alguns fotògrafs destacats del panorama fotogràfic actual (Matías Costa, David Jiménez, Juanan Requena, Enric Montes, Alex Llovet, ...). Prèviament, es va llicenciar en Filologia Portuguesa.

Logo instagram.png

Aquesta base lingüística i literària de la seva formació ha estat clau en la seva manera d'entendre la fotografia; l'interessa explorar les relacions i interaccions entre les imatges per a construir textos visuals i com en aquestes interaccions sorgeixen nous significats i matisos. Concep el seu treball com un procés obert i en constant canvi.

www.patriciachomon.com

Projecte Fotolab

Fotolab és un laboratori teoricopràctic obert al ciutadà i que se centra en proporcionar als assistents les eines i metodologies de la fotografia per a la construcció d'un projecte personal, el seu desenvolupament i la presentació d'aquest.

bottom of page