top of page
230919_CARTEL_duo improvitzacio_01.png
TEPEKALE SOUND

La TePeKaLeSOUND és un espai d’experimentació sonora contemporània, en el qual s’exploren les fronteres del só i la seva interrelació amb d’altres disciplines.

https://www.facebook.com/tepekalesound

Dia/Hora:

19 de setembre a les 20h

Entrada lliure

Duo d'improvisació: 
Bertrand Denzler / Alfredo Costa Monteiro

Aquest nou duo electroacústic treballa en les similituds i diferències entre els dos instruments. Unison, proximitat, mimetisme, contrast, disensió, estranyesa, tots els estats són possibles, l’un portant cap a l'altre amb una lògica alhora imprevisible i implacable. L'objectiu és donar vida al so del duo sota totes les seves formes i explorar l'espai acústic, musical, mental, social, humà...

Alfredo Costa Monteiro by Ernest Abentin.jpeg

Alfredo Costa Monteiro

És un artista sonor, compositor, improvisador i poeta sonor portuguès que viu i treballa a Barcelona des de 1992. Les seves peces estan concebudes a partir de dispositius inestables, sovint lo-fi, i condicionants conceptuals d'una simplicitat de vegades desconcertant, on la manipulació d'objectes com a instruments o instruments com a objectes té un fort aspecte fenomenològic. Col·labora amb infinitat de músics, coreògrafs, cineastes, ballarins i videògrafs. Ha presentat el seu treball a Europa, Japó, Estats Units, Canadà i Mèxic. La seva extensa discografia inclou enregistraments en solitari i en nombroses formacions. 

http://www.costamonteiro.net

Logo instagram.png
01 Bertrand Denzler by Iztok Zupan.jpeg

Bertrand Denzler

És un improvisador, compositor i saxofonista franco-suís. Ha actuat a Europa, Amèrica i Àsia i ha participat en més d'un centenar d'enregistraments publicats. Ha compost peces per a molts intèrprets i conjunts, així com per a cinema i teatre. També ha treballat amb artistes d'altres disciplines (dansa, escultura, vídeo, poesia, performance), publicat textos sobre música, organitzat concerts, impartit conferències i dirigit tallers d'improvisació.

http://www.bertranddenzler.com

 

https://bertranddenzler.bandcamp.com/

bottom of page