top of page
231017_CARTEL_tepekalesound alex.png
TEPEKALE SOUND

La TePeKaLeSOUND és un espai d’experimentació sonora contemporània, en el qual s’exploren les fronteres del só i la seva interrelació amb d’altres disciplines.

https://www.facebook.com/tepekalesound

Dia/Hora:

17 d’Octubre de 2023 a les 20h

Entrada lliure

Àlex Reviriego

Us convidem a submergir-vos en un viatge musical únic, on el contrabaix esdevindrà el protagonista absolut de la nostra experiència sonora amb un concert a contrabaix sol a càrrec del músic Àlex Reviriego. 

 

Àlex Reviriego, ens guiarà a través d'un recorregut musical fascinant que desafiarà les convencions i explorarà els límits de l'instrument. Amb la seva destresa tècnica i el seu profund coneixement de la música contemporània experimental, Reviriego ens immergirà en un univers de sons sorprenents, textures hipnòtiques i emocions profundes.

IMG-20211115-WA0027.jpeg

Àlex Reviriego

(Barcelona, 1986) toca contrabaix, òrgan i electrònica. Com contrabaix amb un gran domini de les tècniques esteses i l'exploració tímbrica de l'instrument, ha participat en un gran nombre de formacions de música contemporània, experimental i lliure improvisació. És membre estable de les formacions Phicus, Inhumankind, Liba Villavecchia Trio i Tholos Gateaway, entre altres, i és un dels músics més actius i sol·licitats de l'escena de música experimental nacional. El seu estil àrid i ple d'arestes es pot escoltar en dotzenes d'àlbums publicats en diversos segells de l'àmbit internacional, igual que en gran varietat de configuracions en directe, des del solo fins a grans ensembles i orquestres. La seva versatilitat li ha portat a treballar en estils tan diversos com el black metal, la composició contemporània, el jazz modern o el folk experimental.

alexreviriego.bandcamp.com

Logo instagram.png
bottom of page