top of page
Antonio Janamijoy.jpeg

Memoria oculta

Exposició de Antonio Jacanamijoy.

Inauguració l'11 d'octubre, 2022, a les 18h.

Col.loqui 19:30h
Clausura 15 d'octubre a les 14h

Horaris de visita a l'exposició: 

dilluns, dimecres i dijous de 17h a 21h

dimarts i divendres de 17h a 20h

dissabte 15 d'octubre de 10 a 14h.

El descolonialismo i postcolonialisme són uns dels temes més candents del món actual. De fet, el colonialisme com a sistema d'opressió, es podria dir que mai ha finalitzat, encara que les formes tradicionals que simbolitzaven les relacions de poder i explotació hagin canviat.

En vespres del dia 12 d'octubre, TPK Art i Pensament Contemporani acollirà la mostra de l'artista i advocat en ciències polítiques i relacions internacionals ANTONIO JACANAMIJOY.

Aquesta mostra s'ha pogut aconseguir gràcies al treball que constantment realitza Victoria Rivera Toro, Actriu, Gestora i productora cultural Colombiana que recide actualment en L'Hospitalet.

Durant la seva visita, Antonio realitzarà un col·loqui amb el públic assistent a la inauguració, en el qual ens parlarà:

  • Sobre el seu treball com a artista plàstic.

  • Del dret a l'autodeterminació dels pobles indígenes al voltant del món i la seva relació amb el dia 12 d'octubre.

  • Del paper de la resignificació i la construcció de la memòria des del passat.

  • I del paper actiu de les organitzacions indígenes al voltant del món especialment Colòmbia, i la seva ingerència en el camí de la construcció cap a un sistema social i participatiu vinculant..

ANTONIO JACANAMIJOY
Abogado con énfasis en Ciencias Políticas y Relaciones Internacionales, con experiencia académica en simulación judicial ante la Corte Penal Internacional en Holanda en calidad de representación de víctimas; y experiencia profesional en restablecimiento de Derechos Humanos de víctimas indígenas del conflicto armado. Experto en conciliaciones y medios alternativos de resolución de conflictos, experiencia en políticas institucionales y acercamiento a organizaciones e instituciones sociales y políticas en el ejercicio del cargo de Representante Estudiantil principal ante el Consejo Superior Universitario.
Ha ejercido autoridad en el pueblo Inga como miembro del gabinete 2020 y 2021, experto en procesos de articulación entre la jurisdicción indígena y ley ordinaria, delegado para las políticas públicas, experto en aplicación de ley de gobierno propio y ejecución de usos y costumbres.
Artista Plástico con trayectoria a nivel nacional e internacional, con una visión sensible de las realidades sociales, políticas y culturales que envuelven al ser humano. La conexión entre el ser artista y el ser jurista le permiten tener una perspectiva que integra la importancia de la ética, las buenas costumbres y la sensibilidad del espíritu humano.

TEPEKALE (espai de difusió, experimentació i debat teòric )​​​

La TePeKaLe és l’espai de difusió, experimentació i debat teòric del TPK, que serveix com a base per a desenvolupar el projecte de creació , difusió ¡ exhibició, amb la intensió de crear un espai de debat i confrontació del pensament contemporani des d'una perspectiva artística.

.

TPK ART I PENSAMENT CONTEMPORANI

Av Josep Tarradellas i Joan 44, 08901 L’Hospitalet (Barcelona) 

Dins de l'espai del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala

​Metro:  L1 L9 Torrassa | Autobussos: L12 i L16

Telèfon: 93 261 28 80 | Whatsapp 638 119 030

Mail: tpkonline@tpkonline.com

bottom of page