top of page
20220127 Blanca Haddad - Me voy.jpg

"Me voy | Blanca Haddad

Inauguració 27 de gener 2022, a les 19:30hs

Clausura 25 de febrer.

Blanca Haddad en el TPK 001.png

Poeta, artista i músic
Blanca Haddad és una de les figures més representatives de l'underground llatinoamericà. La seva obra és de caràcter interdisciplinari i passa per la pintura, la poesia i el videoart; en ella barreja contingut autobiogràfic amb testimoniatges de caràcter social.


Va ser mereixedora del Premi Santander a l'Excel·lència Acadèmica per a cursar estudis de Desenvolupament Social i Salut Internacional en la Queen Margaret University (Edimburg). Ha treballat amb poblacions migrants i refugiats com arteterapeuta i educadora. Té tres llibres publicats de poesia, és directora de la companyia d'escena experimental NES, forma part de la banda punk veneçolana Lxs Ronfir i ha col·laborat com a articulista i poeta amb diferents revistes i periòdics com The New York Times i el Paper Literari del Nacional. Actualment, resideix a Catalunya, on desenvolupa la seva carrera artística. En les pròximes setmana es torna a Veneçuela, a la seva ciutat natal.

 

En TPK fem un comiat on exhibirem una important selecció dels seus dibuixos i gaudirem d'un dels seus concerts. Blanca és una de les persones que ha sabut envoltar-se d'un univers local molt variat d'artistes que ens acompanyaran en aquesta jornada molt especial.

TEPEKALE (espai de difusió, experimentació i debat teòric )​​​

La TePeKaLe és l’espai de difusió, experimentació i debat teòric del TPK, que serveix com a base per a desenvolupar el projecte de creació , difusió ¡ exhibició, amb la intensió de crear un espai de debat i confrontació del pensament contemporani des d'una perspectiva artística.

.

TPK ART I PENSAMENT CONTEMPORARY

Av Josep Tarradellas 44, 08901 L’Hospitalet (Barcelona) 

Dins de l'espai del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala

​Metro:  L1 L9 Torrasa | Autobussos: L12 i L16

Horaris de visita a l'exposició: 

dilluns, dimecres i dijous de 17h a 21h

dimarts i divendres de 17h a 20h

Telèfon: 93 261 28 80 | Whatsapp 638 119 030

Mail: tpkonline@tpkonline.com

bottom of page