top of page
cartel ceci n'est pas.jpg
CECI N’EST PAS UNA REVOLUCIÓ
Entrada lliure
Museu d l'Hospitalet

Comissariat:
Col·lectiu TPK
Xaro Castillo , Agustí Fructuoso
logo_museu.png

Lloc:  MUSEU DE L'HOSPITALET - CASA ESPANYA - C. Joan Pallarès 38

Horari de visita

De dimarts a divendres, de 10 a 13h i de 17 a 20h

Els dissabtes i diumenges, d'11 a 14h

Dilluns i fesitus tancat

Data inici: 28/10/2021
Data fi: 09/01/2022
Tipus d'entrada: Lliure

 

Inauguració: 28/10 19:30hs

Organitzadors:

Museu de L'Hospitalet - Casa Espanya,

TPK Art i Pensament contemporani

Lloc:  Museu de l'Hospitalet - Casa España 

C. Joan Pallarès 38

PARTICIPANTES:

BRUNO D'ABRIGEON

PEP CAMPS

QUICO ESTIVILL

ALEX GONZÁLEZ

BERNARD FABVRE

RODOLFO GREEN

ELISABETH KROTOFF

EIMUTIS MARKÜNAS

E-FRANÇOISE PROST-MANILLIER

AUSRA VAITKUNIENÈ

A partir d’una peça en possessió del Museu de l’Hospitalet, en aquest cas una placa de carrer corresponent al carrer Revolució, placa substituïda després de la guerra civil per una altra amb el nom de Sant Roc, s’ha convidat a artistes contemporanis provinents de Mèxic, Lituània, França i Catalunya a realitzar un treball on presentar els suggeriments i reflexions que els hi provoca l’objecte, la seva presència física, la seva càrrega conceptual, emocional, simbólica, la seva absència del lloc per on va ser pensada, etc.

TPK - KaNîBaL'HoPoX: Xarxa Europea d'Espais de Creació. Eina per fomentar la connectivitat d’espais de creació i col·lectius d’artistes dins l’entorn europeu.
Aquesta xarxa d'espais de creació europeus está formada pel mateix TPK conjuntament amb el col·lectiu La Xina A.R.T. de Barcelona, la Galerie/Vitrine d’art contemporani 4,Barbier de Nîmes (França), la galeria Meno Parkas, de Kaunas (Lituània) i l’espai Ideias Emergentes, de Porto (Portugal) i recentment s'ha sumat a aquesta xarxa el col.lectiu 5ORTE de Colònia (Alemanya).
Entre aquest col.lectius funciona tot un protocol d'intercanvis i projectes en comú que contribueix de manera fonamental a la consolidació d'una mena d'autopista d'anada i tornada per la que circulan continuament idees i projectes que entre altres tenen la virtut de diluir els estereotips culturals assentats en els diferents imaginaris col.lectius nacionals pas important per tornar a la vella idea de la Europa de les Cultures.

bottom of page