top of page

 

 

 

Amb "DE UNA HABITACIÓN PROPIA A LA INTEMPERIE "  iniciem un nou cicle expositiu que es ve a unir al ja existent de Heterodoxes el qual portem anys programant en l'espai TePeKaLe del TPK Art i Pensament Contemporani.
El nom del cicle LA MIRADA D'ULISES fa referència al film del mateix nom de Theo Angelopulos on un sorprès Harvey Keitel realitza un llarg viatge que el porta des de Grècia fins a Sarajevo,  a la recerca d'unes còpies del primer film que van realitzar els germans Manakis, pioners del cinema en els Balcans. En aquest cicle ens proposem convidar a artistes afins o dispars a mostrar el seu treball amb l'esperança de descobrir a través d'aquestes similituds o diferències com és aquest procés de sorpresa o de torbació que els porta a fer el que fan com si ningú ho hagués fet abans, com és la seva mirada primera que converteix al món en original.
Blanca Haddad i Xaro Castillo són dos artistes que amb recorreguts i iconografies diferents, comparteixen una mateixa actitud vital i artistica en la qual el personal desenvolupat des de l'honestedat més radical converteix l'experiència en emoció compartida. 

Cicle_ La mirada d'Ulisses
De una habitación propia a la intemperie
 
Xaro Castillo
Blanca Haddad
 
 
 
Inauguració dijous 28 de setembre a les 19,30 hores. Fins el 5 de novembre.
 
TPK Art i Pensament Contemporani

Av. Josep Tarradellas 44 L’Hospitalet

bottom of page