top of page

 

 

 

20211115 laboratori planosecuencia 1.jpg

CINELAB - PLA SEQÜÈNCIA CINEMATOGRÀFIC

15,16,22,23,29 I 30 de novembre 2021

de 18h a 20h

 

Impartit per

MARTA FRISCO

www.martafrisco.com

En aquest taller aprendrem les nocions bàsiques del llenguatge cinematogràfic per poder dur a terme la realització d'una càpsula audiovisual basada en la tècnica del plaseqüència. Reflexionarem sobre la imatge en moviment i descobrirem les tècniques per redactar un guió, dissenyar un storyboard i el.laborar la planificació d'un rodatge.

El taller consta de 3 sessions de 2 hores on a més d'aprendre sobre les bases del llenguatge audiovisual realitzarem una peça de vídeo basada en la tècnica del plaseqüència per posar en pràctica els coneixements adquirits.

Utilitzarem l'espai del Centre d'Art Contemporani TPK per inspirar-nos i gravar  les càpsules audiovisuals, demostrant que si es tenen ganes i creativitat no hi ha límits dins de la creació audiovisual.

El taller es realitzarà en dos grups, els dilluns 15, 22 i 29 de novembre de 18h a 20h i els dimarts 16, 23 i 30 de Novembre de 18h a 20h.

És un taller obert a persones interessades en descobrir el potencial que ofereixen els vídeos.

TPK - CINELAB: Activitats d’investigació, tallers, intercanvi de coneixements i projectes expositius al voltant del cinema, videoart i la cultura audiovisual.

bottom of page