top of page
230703_CARTEL_cuerpo a la palabra_1.png

Del cuerpo a la palabra

Laboratori de recerca on es fa servir el cos com a instrument de treball per a atendre a allò que vol ser sentit i així traduir en paraules el que el cos registra. Es treballen diferents llenguatges corporals com la dansa i el moviment autèntic per a connectar amb les emocions, identificar-les, comprendre-les i finalment traduir-les a un llenguatge verbal i escrit; sent nosaltres mateixos, amb les nostres experiències vitals, els faedors de la nostra pròpia poesia.

El projecte està dissenyat i dirigit per l’artista resident Carla Carissimi.

Horari:

Del 3 al 6 de juliol de 17:30 a 20h

WhatsApp Image 2023-05-30 at 10.55.55.jpeg

Carla Carissimi

Carla Carissimi és una artista polifacètica treballadora de l'art. Buscadora incansable encara no sap bé quin, això sí, té ben clar el mitjà per on. Intenta ser justa quan fa falta, generosa quan no hi ha i lliurada sempre. Es pren la vida com un circ, exposant-se diàriament per a domar i donar menjar als seus cadells. Fa malabars entre l'art i la família.

Dins de les seves destacades creacions, té als seus tres fills en ple vol, sent reconegudes altres obres amb premis: "Dramatúrgia i coreografia", Festival Internacional Escena Mobile, 2023, Sevilla, Espanya; "Quan el silenci és art", 1994, el Brasil; "13 roses", 2006, Espanya."Water emotions" Palma d'Or millor guió Festival Internacional de Cinema, Mèxic, 2015; "Projecte Vaca", Premi de la Critica: Maria José Raguè a la trajectòria (22 anys), Catalunya, 2019; Teatre assembli Barcelona, premi Cruïlla, 2020.

Ha col·laborat amb "La Fura dels Baus", Leo Bassi, Fàtima Cotornal entre altres. Des de fa 6 anys se la veu treballant amb "Liant la troca" grup de dansa integrada. Improvisa amb la companyia "L'Assembli teatroplaybackBcn". Manté una consulta de tarot i llenguatge simbòlic.

És artista feminista, antiracista resident del TPK. Sabem que escriu històries diàriament i li encanten els aniversaris i els funerals.

@carissimicarla

@poesiapaliativa

Informació pràctica

El laboratori és obert a tothom i té un cost de 50€.

Pels/les artistes residents i alumnes ja inscrits al TPK l’activitat és gratuïta.

 

Material: estoreta per a tombar-se, bolígraf i paper.

Farem un esmorçar diari plegades al pati, cal que cada nen/a porti el seu esmorçar.

Per inscriure’s al taller:

- Envia un mail a tpkonline@tpkonline.com

- Whatsapp al 638119030

- Presencialment al TPK de dilluns a divendres de 17h a 20h.

 

Nombre de places limitades.

La realització dels tallers estarà subjecte a què s'arribi a un mínim de places.

bottom of page