top of page
230517_Denis berrios.png

“Todos somos migrantes”

Denis Berrios

Arran de la gira Artística Internacional "TOTS SOM MIGRANTS" per Europa l'artista hondureny Denis Berríos ens visita per a presentar-nos el seu projecte en el nostre espai “Els temes de l'Artistes” i per a realitzar un conversatori amb els artistes residents del nostre centre.

La gira està dinamitzada per la gestora cultural Carolina Vasquez, patrocinada per "Iberojet" i col·labora amb TPK per a l'organització de l'esdeveniment l'artista Cinthya Maldonado fundadora i coordinadora de l'Associació Casa Hondures. L'Ambaixada d'Hondures a Espanya ens acompanya en la proposta.

Presentació de Denis Berrios:

Dimecres 17 de Maig a les 19h

Conversatori amb els artistes residents i la comunitat 19:30h

Exposició:

17/05/23 - 31/05/23

Denis Berríos
denis berrios.jpeg

Denis Berríos és graduat a l'Escola Nacional de Belles arts d'Hondures i creador del projecte ART3 D-BARRI on usa metodologia participativa per a realitzar murals col·lectius. En el 2014 va ser seleccionat en el llibre “100 PERSONATGES QUE FAN D'HONDURES UN PAÍS 5 ESTRELLES” Publicat per la Secretaria de Cultura Arts i Esports, en el 2015 el “COMITÈ INTERNACIONAL DE LA CREU ROJA” el va seleccionar com a Artista convidat a pintar una obra sobre “LA IMPARCIALITAT”.

Logo instagram.png

.............................................................................................................................................................

ELS TEMES DE L'ARTISTA

L'espai expositiu juga un paper fonamental en el nostre treball artístic. Una de les seves principals funcions és la comunicativa i la de proporcionar una òptima connexió entre les peces que s'exhibeixen i el visitant. La característica híbrida del treball que porta endavant el nostre projecte que d'una banda funciona com a espai de creació i per l'altre com a espai d'exhibició, ens fa plantejar contínuament solucions que es vagin adequant a les necessitats, dinàmiques i rutines que porten les persones que assisteixen al nostre centre.

 

Amb la vocació de trobar solucions creatives a aquesta inquietud i de reflexionar sobre ella, a TPK hem triat el descans de l'escala d'entrada, un lloc de pas que tots els artistes i usuaris de les nostres activitats veuen diàriament, com un lloc d'exhibició experimental on els/les artistes poden mostrar els seus treballs o fer intervencions temporals que interpel·len directament als visitants. Com una forma més de generar punts de trobada i de promoure formes alternatives de compartir coneixements i crear consciència.

bottom of page