top of page

 

Montserrat Moliner 

INTENTO DE ASESINATO

Silvia Antolín

Silvia Antolín

"Mi trabajo se desarrolla en el ámbito del performance más experimental abordando las implicaciones del cuerpo en los territorios más contradictorios de lo social, político y antropológico, donde las cuestiones de género son igualmente significativas en mi universo creativo. A través de la creación de espacios reales de acción abordo cada performance como una experiencia única dejándome contaminar por el contexto que se convierte en un detonante fundamental para el conjunto de mis propuestas.”

Teresa Gomez Martorell

Teresa Gomez Martorell

Explora la naturalesa i les seves relacions amb els éssers humans a manera de diari personal. Comença els seus projectes registrant alguns objectes naturals trobats a través d'anotacions, notes, esbossos i quaderns. Una vegada en el paper es reorganitzen per a donar formes a noves narratives.

Carla Caríssimi

Carla Caríssimi

"Carla Carissimi es una artista polifacética trabajadora del arte. Buscadora incansable todavía no sabe bien qué, eso sí, tiene bien claro el medio por donde. Intenta ser justa cuando hace falta, generosa cuando no hay y entregada siempre. Se toma la vida como un circo, exponiéndose a diario para domar y dar de comer a sus cachorros. Hace malabares entre el arte y la familia. Dentro de sus destacadas creaciones, tiene a sus tres hijos en pleno vuelo, siendo reconocidas otras obras con premios."

Francesc Lanuza Arus

Francesc Lanuza Arus

En les seves instal·lacions a les fosques banyades per una llum negra troben vida imatges carregades d'una estranya però mesura combinació de nostàlgia, misticisme humor i ironia creades amb objectes danyats, brotxades de pintura fosforescent i joguines automatitzades.

Vicente Da Palma

Vicente Da Palma

Treballa amb pressupostos icònics que tenen a veure amb el mite i l'element clàssic desd d'una perspectiva contemporània, en què la frontera entre el mite i el jo s'esvaeix i dóna lloc a una assumpció personal de la història.

Diego Tampanelli

Diego Tampanelli

Amb la foto, el vídeo, la pintura i la performance, s'interroga sobre la seva imatge i la seva memòria, a partir de la necessitat d'explicar-se el seu propi esdevenir vital. "Tengo una especial obsesión por las imágenes mutiladas que aspiran a la evocación como única posibilidad de llegar a ser completadas. Me agradan los paisajes transformados, perturbados, destruidos pero que a la vez declaran todo su potencial."

Sandro imagen

Sandro imagen

Els animals són sempre observats. A través de l'objectiu d'una càmera fotogràfica, en el zoo, en la ciència, en l'antropologia, en l'art. Tot el que sabem sobre ells és el que més ens separa d'ells, un clar indicador del nostre propi poder o potser de la nostra pròpia vulnerabilitat. Sandro construeix una acurada i sensible recopilació de mirades humanes i mirades animals. Les emmarca i les posa en el mur sense jerarquies. Davant el seu treball no podem deixar de preguntar-nos sobre el nostre pa

Reme Domingo

Reme Domingo

Usa la fotografia i l'objecte per indagar sobre la identitat de la dona en l'àmbit social, polític i personal, i com aquesta identitat és traduïda i assumida per la resta de la societat.

Francesc Ylla

Francesc Ylla

Yelena de Belgrado

Yelena de Belgrado

El procés artístic que desenvolupa esdevé de la seva biografia; treballa conceptes i emocions a través d'un joc d'identitats i referents mediàtics.

Javier Salas

Javier Salas

En la fotografia, el fotogravat i el vídeo troba un mitjà d'expressió i de recerca. Li interessa crear imatges on el paisatge és protagonista, de les quines es pot parlar com un intent de recrear o actualització del pensament romàntic.

Montse Montero & Pisuerga

Montse Montero & Pisuerga

Una visió que neix de la imaginació i des d'ella crea una cadena de connexions existents d'imatges, sons, objectes, saltant d'una idea a una altra amb la intenció d'expressar una nova visió altament sensible i poètica.

Alejandro Moreno

Alejandro Moreno

Per mitjà de la pintura i el collage, ens mostra un univers personal d'una sensibilitat exquisida, amb un respecte profund cap al material i els objectes que fa servir.

Albert Lozano

Albert Lozano

Mitjançant el vídeo, la fotografa, el text i el dibuix analitza el seu entorn, per construir narratives que dirigeixen la mirada cap als marges de la imatge i els espais fora de camp. Aproftant l'ambigüitat de les imatges tècniques per generar una major distància entre l'espectador i la representació.

Rodolfo Green

Rodolfo Green

Treballa el gravat, el vídeo i la fotografia, i usa aquests llenguatges per mostrar-nos les seves preocupacions personals, entre les quals destaca la violència física i l'afany per rebutjar-la.

bottom of page