top of page
20211124 fotokapsula lectura fotolibro TRASMONTANUS1.jpg

FOTOKÀPSULA - LECTURA DE FOTOLLIBRE

TRANSMONTANUS de SALVI DANÉS
 

24 de novembre 2021

de 18:30h a 19:30h

A càrrec de:

PATRICIA CHOMÓN

www.patriciachomon.com

El fotollibre ha experimentat a les darreres dècades una expansió i desenvolupament sense precedents. El llibre clàssic de fotografia, plantejat com si fos un contenidor d'imatges, disposades amb més o menys gust i criteri, ha donat pas a quelcom que avui anomenem fotollibre. Aquest l'entenem com a una obra en si mateixa, i no com un recull d'obres. En un fotollibre, tant les imatges com la resta d'elements utilitzats per a la seva construcció, format, tipografia, color, materials, seqüència d'imatges, etc., estan al servei d'allò que l'autor vol contar, tot potenciant i articulant el seu sentit i la seva capacitat expressiva, i plantejant una estructura que possibiliti la seva lectura.

Patricia Chomón realitza un recorregut obert d'artistes contemporanis que conceben el fotollibre com a obra total: fotografia, edició gràfica i disseny. En aquesta fotokàpsula Patricia Chomón parlarà del fotollibre Transmontanus del fotògraf barceloní Salvi Danés. L'autor ha rebut nombrosos reconeixements per la seva feina i els seus fotollibres es troben entre els més interessants del panorama actual.

TPK - FOTOKÀPSULA: Activitats d’investigació, tallers, intercanvi de coneixements i projectes expositius al voltant de la fotografía.

bottom of page