top of page
Correspondència
 
 

Jose Martín/Primo Gabbiano

Javier Salas/Gerard Vilardaga

Vicente Da Palma/Visual Pal

Diego Tampanelli /Jennifer Moreno Espelt

Sandro Solsona/Pepe Espelt

Carmen Collantes/Sheila Moreno Espelt

Tomás Caballero/Artista anónimo

Yelena de Blegrado/Eduard Finestres

 

Del 22 d'octubre a 22 de novembre de 2015.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Des de les senyals de fum als mails o les xarxes socials, l’ésser humà sempre ha necessitat comunicar-se, transmetre informació o compartir-la. Les cartes i l’ofici de la seva escriptura constitueixen una excel•lent finestra des d’on observar la historia de les societats, i és que en el rerefons de tota carta hi trobem subjectes un seguit d’intencions, missatges, creences o pràctiques socials. Cada correspondència entre dos emissors, que a la vegada són receptors, és única i difícilment es podrà repetir. Correspondre’s es refereix al diàleg, a la comunicació, a la descoberta, a la imaginació o a la creació, però també va lligat a l’afecte vers una altra persona.

Correspondència pretén establir vincles, originar sinergies o conèixer-se a partir del treball col•lectiu que servirà com a mètode de creació artística entre parelles formades, d'una banda, per artistes de TPK Art i Pensament Contemporani i, d'altra, per artistes de Konvent.

La mostra dels resultats obtinguts la podreu veure a partir d'aquest DIJOUS 22 D'OCTUBRE a les 19:30h a TPK Art i Pensament Contemporani (Hospitalet de Llobregat) i fins DIUMENGE 22 DE NOVEMBRE. 


 
Soy un título. Haz doble clic para editarme.
bottom of page