top of page
Correspondència
 
 

Jose Martín/Primo Gabbiano

Javier Salas/Gerard Vilardaga

Vicente Da Palma/Visual Pal

Diego Tampanelli /Jennifer Moreno Espelt

Sandro Solsona/Pepe Espelt

Carmen Collantes/Sheila Moreno Espelt

Tomás Caballero/Artista anónimo

Yelena de Blegrado/Eduard Finestres

 

Del 22 d'octubre a 22 de novembre de 2015.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Des de les senyals de fum als mails o les xarxes socials, l’ésser humà sempre ha necessitat comunicar-se, transmetre informació o compartir-la. Les cartes i l’ofici de la seva escriptura constitueixen una excel•lent finestra des d’on observar la historia de les societats, i és que en el rerefons de tota carta hi trobem subjectes un seguit d’intencions, missatges, creences o pràctiques socials. Cada correspondència entre dos emissors, que a la vegada són receptors, és única i difícilment es podrà repetir. Correspondre’s es refereix al diàleg, a la comunicació, a la descoberta, a la imaginació o a la creació, però també va lligat a l’afecte vers una altra persona.

Correspondència pretén establir vincles, originar sinergies o conèixer-se a partir del treball col•lectiu que servirà com a mètode de creació artística entre parelles formades, d'una banda, per artistes de TPK Art i Pensament Contemporani i, d'altra, per artistes de Konvent.

La mostra dels resultats obtinguts la podreu veure a partir d'aquest DIJOUS 22 D'OCTUBRE a les 19:30h a TPK Art i Pensament Contemporani (Hospitalet de Llobregat) i fins DIUMENGE 22 DE NOVEMBRE. 


 
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
Soy un título. Haz doble clic para editarme.
bottom of page