top of page

A rel de la seva participació com a col.lectiu artístic a la Group Art Work de Kassel l'any 1987, el TPK ha vingut dessenvolupant una important tasca de relacions internacionals. Aquestes relacions han donat com a fruit la fundació de KaNîBaL'HoPoX Européen d'Espaces de Creation. 

 

Aquesta xarxa d'espais de creació europeus está formada pel mateix TPK conjuntament amb el col·lectiu La Xina A.R.T. de Barcelona, la Galerie/Vitrine d’art contemporani 4,Barbier de Nîmes (França), la galeria Meno Parkas, de Kaunas (Lituània), i el col.lectiu 5ORTE de Colònia (Alemanya).

Entre aquest col.lectius funciona un protocol d'intercanvis i projectes en comú que contribueix de manera fonamental a la consolidació d'una mena d'autopista d'anada i tornada per la que circulan continuament idees i projectes.

En aquesta ocasió la Galeia Meno Parkas de Lituània, va organitzar un simposium a Palanga on es va convidar a tots els artistes de la xarxa Kanibal'hopox a treballar i participar en una exposició col·lectiva.


 
Simposium Kanibal'Hopox
 
 

Aušra Andziulytė

Milda Gailiūtė

Marija Griniuk

Agnė Jonkutė

Eimutis Markūnas

Lina Mikalauskienė

Povilas Ramanauskas

Airida Rekštytė

Rosanda Sorakaitė

Eglė Ulčickaitė

Arvydas Žalpys

Elisabeth Krotoff

Grégoire Fabvre

Bernard Fabvre

Claude Clarbous

Christelle Teissedre

Benjamin Alvarez

Diego Tampanelli

Carmen Collantes

Alain Boulerot

Judith Lesur

Frédérique Fleury.

 

 

Inauguració 29 d'agost a les 17 hores. Fins al 29 d'octubre

 

 

 

 

 

Antano Moncio namai-muziejus

S. Daukanto g.16,

00135 Palanga, Lituània

 

Soy un título. Haz doble clic para editarme.
bottom of page