top of page
SEGÜENT

Presenta:

Exposen

Benjamín Álvarez, Alexandre Astier, Fabienne Astier, M-D Bidard, Chritine Boileau, Xaro Castillo, Vicente Da Palma, Bernard Fabvre, Grégoire Fabvre, Frédérique Fleury, Agustín Frustuoso, Claus Dieter Geissler, Zahara Merce, Isis Olivier, Marie-Francoise Prost-Manillier, Airida Rekstyte, Théo Revelen-Bernard, camille Richard, Diego Tampanelli, Tine Wile, Hilde Wilms, Arvydas Zalpys

I del 18 aIl 21 de juliol a les 18 hores, les performances de:

Christophe et Mathias Beyler, Les Sceurs Antienne, Xesco Mercé, Hiroko Nakjima, Marie-Françoise Prost-Manillier, Fabrice Ramos, Tinie Wille

KANIBAL'HOPOX organitza regularment exposicions col·lectives entre els diferents grups que ho conformen. Impliquen la reflexió, el diàleg, els temes i les limitacions per crear una sèrie d'imatges / llenguatges que transcendeixin les fronteres territorials i lingüístiques. Artistes i obres de viatge, es troben en un gust comú pel risc artístic.

DECREIXEMENT (Mínim / Màxim)
Mínim / màxim, proposa un treball amb un mínim de materials bàsics per a un màxim de resultat plàstic. Decreixement planteja la contrarietat del concepte modern de “creixement"

Les obres es duran a terme a Cannes i Clairan del 7 al 14 de juliol dins del marc d'un taller experimental en el qual participaran els artistes de KaNiBaL’HoPoX. Després seran traslladades per ser muntades en el taller de Lasalle. Aquest supòsit implica, per tant, la necessitat de fer obres lleugeres, duradores i desmuntables. El desmuntatge permetrà que les obres realitzades càpiguen en el maleter o en la baca d'un cotxe (dins d'un espai mínim) perquè després puguin ser transportades a “La Filature do pont de fer”, magnífic espai expositiu on les obres seran desplegades en un espai màxim.

Enllaços d'interès
​Blog: 

(blog con los contenidos del curso)

Publicació de KaNîBaL'HoPoX
(arxiu pdf)

Els organitzadors de l'Esdeveniment

bottom of page