top of page
CARTEL KARUROSA RGB (1) reducido web.jpg

KARUROSA MURUTIPURE

TRA(N)S PERSONA

En el primer lliurament de CUERPXQUEER, coneixerem la proposta personal de KaruRosa, que ens oferirà recórrer el seu projecte Tra(n)sPersona, fluint de text a instantània, de performance a cel·luloide digital, per convidar-nos a reflexionar sobre el que “he de ser” i cosa que "sento que sóc" en un cis-tema que dificulta qualsevol possibilitat divergent de la norma imposada.

dijous 9 de juny

- obertura de portes a les 19h

- presentació del projecte Tran(s)Persona, un exercici de performance literaria sobre la Realitat Individual de l'autori des de la seva infançia fins la Actualitat Aproximada.

- recorregut visual sobre l'exercici de deconstrucció de l'identitat que va surgir de la possibilitat de crear, compartir i celebrar Art entre persones aliades, amb fotografíes de Javier Bellomo Coria, Isabel Guallar, Juan Muiño, María Eugenia Momblan, Candela Cuervo y Jaume Muñoz.

- estreno de #13MuertesdeLy Remastered, La Pel•lícula, remasterització, incloent metratge inédit, de la serie web performántica queer lunática rodada en format col•laboratiu en el 2014 entre l'Hospitalet y Barcelona.

- concert de Sickness Suicide, projecte animalista ecologista musical autodefinit com a "Superperdedors Punk Professionals del Sur de Europa"
 

- Dj L01x.

 

- Tancada de portes a les 24h.

CARTEL MESA DEBATE RGB copia.png

divendres 1 de juliol

- apertura de portes a les 17h

- a partir de les 18h, mesa debat sobre diversitat i identitats queer, amb la participació de  La Pelos, Frau Diamanda, Chavo Guerrilla y Karurosa Muritipure.

 

- a les 21h, performance de La Pelos

 

- a les 22h, performance de Capitano Barbaconyo

 

- a les 23h, sessió by Sandroide Dj

 

- a mitjanit, presentació del projecte "Fuck the Facism" amb  Maria Basura.

 

I, per finalitzar, tancada de la exposició.

TEPEKALE (espai de difusió, experimentació i debat teòric )​​​

La TePeKaLe és l’espai de difusió, experimentació i debat teòric del TPK, que serveix com a base per a desenvolupar el projecte de creació , difusió ¡ exhibició, amb la intensió de crear un espai de debat i confrontació del pensament contemporani des d'una perspectiva artística.

.

TPK ART I PENSAMENT CONTEMPORANI

Av Josep Tarradellas 44, 08901 L’Hospitalet (Barcelona) 

Dins de l'espai del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala

​Metro:  L1 L9 Torrassa | Autobussos: L12 i L16

Horaris de visita a l'exposició: 

dilluns, dimecres i dijous de 17h a 21h

dimarts i divendres de 17h a 20h

Telèfon: 93 261 28 80 | Whatsapp 638 119 030

Mail: tpkonline@tpkonline.com

bottom of page