top of page
2022 Nit dels Museus - Baner (360x640).jpg

TPK participa en la Nit dels Museus 2002.

 

Veuen a visitar l'exposició
"TIERRA PROPIA"
d'Agnė Jonkutė i Milda Gailiūtė.

 

I queda't a gaudir d'un espectacle de música, improvisacions i dj fins al final de la nit.

 

Tots els actes tindran lloc en l'entrada del TPK, on se servirà un refrigeri.
Comencem a les 20 h fins a la 1.
Entrada lliure.


14 de maig 2022

20220310 Meno Parkas al TPK copia.jpg

TIERRA PROPIA

Exposició de Agnė Jonkutė i Milda Gailiūtė.

Artistes representants de la galeria Meno Parkas, de Kaunas (Lituània).

Intercanvi que TPK realitza amb col·lectius d'Europa, dins de KaNîBaL'HoPoX-Xarxa Europea d'Espais de Creació

Inauguració 29 d'abril 2022, a les 18:00hs

Clausura 29 de maig.

...El treball creatiu de Agné Jonjunté i Milda Gailiüté se centra en el registre de les seves experiències i no en la representació tradicional del paisatge. Les dues pintores fa molts anys que treballen en el gènere del postpaisatge. Pot semblar que les seves obres representen estèticament escenes de llocs específics o els seus fragments, però encara així és impossible tractar les seves imatges només com a motius de paisatges panoràmics portats al llenç. Fins i tot entitats percebudes tradicionalment com l'aigua, els arbres o les formes de les cases són més aviat les formes personificades de representar l'esperit d'un lloc. Per tant, les seves propostes van més enllà de simples vistes. Potser no és aquesta la forma correcta de representar-lo?...

QWhatsApp Image 2022-05-12 at 11.07.42 PM.jpeg

20:00h El Maravelí - Sebastián Villanueva Bejarano

El Maravelí, és un viatge pels sentits, on la literatura oral, la música per a guitarra clàssica, i les arts escèniques, s'embarquen en una experiència immersiva que reviu l'imaginari i la sensibilitat del públic.
El recital es desembolica amb la màgia de la narració de contes tradicionals que rendeixen un homenatge a la mixtura i mestissatge de les cultures Ibèriques, Africanes i Nadiues americanes, gestades durant la colonització d'Amèrica Llatina. Aquestes narracions són acompanyades i secundades per un paisatge sonor generat des de la guitarra clàssica, modificat per l'electrònica i tècniques esteses de l'instrument, desenvolupant la música en peces musicals programàtiques. 

El Maravelí (Buque Fantasma)

https://www.instagram.com/maraveli.music/

RWhatsApp Image 2022-05-12 at 8.58.04 AM.jpeg

21:00h Pachanauta (membre del duo nautas loops)

Pachanauta és un cantautor originari de la ciutat de Ibagué que actualment viu a Bogotà i ens visita a TPK. Les seves cançons són una mescla de reggae, rock, hip-hop i altres gèneres del Carib com raggamuffin, dancehall, calypso i soca. Quant a les seves lletres, escoltin-les, si us plau.
Té un pedal LOOP STATION, on connecta guitarra, micròfon i altres instruments. El pedal els grava en bucles (loops) per a repetir-los com una seqüència i així es va formant la cançó. També fa BEATBOX en les seves cançons.

https://www.goteo.org/project/nautas-loops

Sendero foto grupo WhatsApp Image 2022-05-12 at 9.24.41 AM.jpeg

22:00h Sendero Kuisi

Una formació dedicada a la interpretació de músiques afrocolombianes, és a dir, aquelles músiques nascudes de la combinació de les tradicions sonores autòctones de Colòmbia amb les músiques d'arrels negra que van arribar al continent amb els esclaus portats des d'Àfrica.
Va néixer així una música amb una gran diversitat de ritmes i gèneres, habitualment acompanyada de danses i que utilitza la percussió i els instruments de vent.

TEPEKALE (espai de difusió, experimentació i debat teòric )​​​

La TePeKaLe és l’espai de difusió, experimentació i debat teòric del TPK, que serveix com a base per a desenvolupar el projecte de creació , difusió ¡ exhibició, amb la intensió de crear un espai de debat i confrontació del pensament contemporani des d'una perspectiva artística.

.

TPK ART I PENSAMENT CONTEMPORANI

Av Josep Tarradellas 44, 08901 L’Hospitalet (Barcelona) 

Dins de l'espai del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala

​Metro:  L1 L9 Torrassa | Autobussos: L12 i L16

Horaris de visita a l'exposició: 

dilluns, dimecres i dijous de 17h a 21h

dimarts i divendres de 17h a 20h

Telèfon: 93 261 28 80 | Whatsapp 638 119 030

Mail: tpkonline@tpkonline.com

bottom of page