top of page
20220310 Exposición Les mans al fang instagram.jpg

Les mans al fang

Exposició de Florence Girardeau i Montse Tomàs.

Comissariada per Laia Casanova

Inauguració 10 de març 2022, a les 19:00hs

Clausura 15 de abril.

Mostra que reflexiona sobre els recorreguts interiors i exteriors que realitza el ser humà com a individu i com a especie.

Projectes realitzats en residència a Roca Umbert Fàbrica de les Arts (Granollers).

Statment de les artistes

Florence Girardeau és una artista visual francesa nascuda el 1980 i titulada d'ENSBA a París. Viu i treballa a Bretagne. El seu treball es desenvolupa en diversos mitjans: escriptura, dibuix, performance i vídeo. La concepció de les seves obres es dirigeix a desviar un punt de vista previst o suposat. Qüestiona els processos de percepció. Les seves obres volen fer conscient a l’espectador de la pròpia percepció corporal a l'espai, és a dir, ens parla de les nocions de lloc, de territori, de paisatge i d'arquitectura. De la seva feina sorgeix una inquietant raresa.

Ha participat en diferents exposicions a França com a Espanya, i també a diversos festivals de videoart (Paris, Bruxelas, Marseillle, Bilbao...) Del 2018 al 2020 treballa a la residència de Roca Umbert Espai d'arts en el seu projecte DELTAS.


www.florencegirardeau.org


Montse Tomàs és artista resident a l'Espai d'arts de Roca Umbert des de 2018. La seva trajectòria va començar l’any 2013, en graduar-se en Arts aplicades d’Escultura a l'Escola Massana de Barcelona i posteriorment en Gravat i Estampació a l'escola Llotja. Premi Artista Emergent al festival Drap-Art 2015 al CCCB, ha participat en exposicions a La Casa Elizalde, al Centre d’Art Santa Mònica, Inund’ART de Girona, la Fundació Guinovart, la Biennal d’Art de Riudebitlles o a la de Cambrils. Recentment ha participat en el projecte experimental d'obra gràfica La matèria editada, en col·laboració amb la Fundació Guinovart i el Museu Molí Paperer de Capellades. En els darrers anys, ha treballat en projectes educatius com L'artista a l'aula, una Residència a l'escola Ginebró de Llinars  del Vallès i al projecte Els oficis de l'art a Roca Umbert.


www.montsetomas.es

TEPEKALE (espai de difusió, experimentació i debat teòric )​​​

La TePeKaLe és l’espai de difusió, experimentació i debat teòric del TPK, que serveix com a base per a desenvolupar el projecte de creació , difusió ¡ exhibició, amb la intensió de crear un espai de debat i confrontació del pensament contemporani des d'una perspectiva artística.

.

TPK ART I PENSAMENT CONTEMPORARY

Av Josep Tarradellas 44, 08901 L’Hospitalet (Barcelona) 

Dins de l'espai del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala

​Metro:  L1 L9 Torrassa | Autobussos: L12 i L16

Horaris de visita a l'exposició: 

dilluns, dimecres i dijous de 17h a 21h

dimarts i divendres de 17h a 20h

Telèfon: 93 261 28 80 | Whatsapp 638 119 030

Mail: tpkonline@tpkonline.com

bottom of page