top of page
CARTEL LOOP (1).png

TPK participa al LOOP 2022 

ANDROGIN 20' 15''
Quico Estivill

Manuel G. Romero (Càmera i Edició)

del 9 al 21 de novembre 2022

dilluns a divendres de 17h a 20h

Inauguració: dimecres 9 de novembre a les 19h

INSTAL·LACIÓ : VÍDEO PROJECCIÓ, EMBOLCALL DE PLOM CORDÓ DE PELL, MÀSCARA DE PLÀSTIC I 19 RULLS DE PLOM DAURATS I LLIGATS AMB CORDÓ DE PELL I NUMERATS AMB LACRE

0.jpg

"Deixaràs de mirar-me"

Eudald Camps

 

Una mena de màscara funerària, inquietantment asèptica, suspesa en el buit i girant molt lentament però de manera constant. Un cos estrany que, com els dervixos giròvags sufís, ens impel·leix a portar a terme un mantra que s’articula a partir de dos verbs fonamentals: «deixar» i «mirar». D’entrada, una idea s’imposa en forma de record, a saber, que tot l’univers gira: giren les galàxies i el sistema solar, però també giren els electrons i els protons en els àtoms o, si ho preferim, també és circular el moviment helicoïdal de les estructures de l’ADN... Tot gira.

Androgin és un vídeo que compta amb extensions físiques que, si es vol, podem anomenar escultures. Amb tot, es tracta d’un conjunt indissociable: proposta genuïnament hermafrodita, no deixa de ser una forma d’exorcisme amb una forta càrrega autobiogràfica.

TEPEKALE (espai de difusió, experimentació i debat teòric )​​​

La TePeKaLe és l’espai de difusió, experimentació i debat teòric del TPK, que serveix com a base per a desenvolupar el projecte de creació , difusió ¡ exhibició, amb la intensió de crear un espai de debat i confrontació del pensament contemporani des d'una perspectiva artística.

 

bottom of page