top of page
20211010 LOOP 2021 3.jpg

TPK participa al LOOP 2021 

Cicle LA MIRADA D’ULISES
Comissariat per Agustín Fructuoso

del 10 al 21 de novembre 2021

dilluns a divendres de 17h a 20h

MONTERO&PISUERGALOOG2021.png

"Viento de Cristal"

Montero & Pisuerga

 

Utilitzant objectes de vidre i sons, la vídeo instal·lació presentada aconsegueix una construcció visual i auditiva amb la qual evoca l’experiència d’un viatge a través d’un horitzó que es repeteix. Una sort de mantra que reverbera en el nostre interior el seu afany per fixar l’experiència d’un paisatge.

MARIAROMEROLOOP2021.png

"Amor de Madre"

María Romero García

Dues projeccions en paral·lel, completades amb 50 impressions 10x15 cm. amb fotogrames i textos que construeixen una seqüència fílmica en paper. En una de les projeccions, l'amor de les mares; en una altra, l'amor de les filles i els fills a partir d'una petjada en les seves pells, el tatuatge ‘Amor de mare’. El tercer element, una seqüència descartada impresa en paper dels relats que no hi caben en la pel·lícula.

TEPEKALE (espai de difusió, experimentació i debat teòric )​​​

La TePeKaLe és l’espai de difusió, experimentació i debat teòric del TPK, que serveix com a base per a desenvolupar el projecte de creació , difusió ¡ exhibició, amb la intensió de crear un espai de debat i confrontació del pensament contemporani des d'una perspectiva artística.

 

bottom of page