top of page

Paper Pintar Rus i PITIA: estava realment col.locada?

Exposició de Michael Kirkegaard.

Inauguració 15 de setembre, 2022, a les 19:30h.
Clausura 2 de novembre.

Horaris de visita a l'exposició: 

dilluns, dimecres i dijous de 17h a 21h

dimarts i divendres de 17h a 20h

Dos treballs sobre dues dones, comunicació, informació, poder, autoritat i sobirania-com el màxim exercici del poder polític. Fet amb el cercador de Google, la missió del qual és organitzar la informació del món i fer-la universalment accessible. "Google", un joc amb la paraula "googol", el terme matemàtic per a un 1 seguit de 100 zeros.

Paper pintat rus.jpg

Paper Pintat Rus 

Paper Pintat Rus és un llibre i una obra sonora en memòria de la periodista russa Anna Politkovskaya, assassinada el 7 d'octubre de 2006. Hi ha un proverbi danès que diu: "Què tens al paper pintat?" cosa que significa quina és la teva agenda. Anna Politkovskaya va llegir La Declaració dels Drets Humans en rus, un enregistrament realitzat l'any 2004 per a l'exposició Rèquiem de Michael Kirkegaard.

pitia.jpg

PITIA: estava realment col.locada?

es un llibre i una instal·lació escultòrica creada després de llegir un article de l'any 2002 de Jelle Zeilinga de Boer i John R. Hale sobre la gran sacerdotessa, l'oracle anomenat Pythia del temple d'Apol·lo a Delfos. Les paraules, les prediccions, les paraules profètiques de Pythia, la dona carregada i intoxicada, van ser interpretades pels sacerdots del temple d'Apol·lo a Delfos i després desxifrades i proporcionades als visitants en poesia hexàmetre. Pythia va estar activa des de finals del segle VII aC i es va continuar consultant fins a finals del segle IV dC.

TEPEKALE (espai de difusió, experimentació i debat teòric )​​​

La TePeKaLe és l’espai de difusió, experimentació i debat teòric del TPK, que serveix com a base per a desenvolupar el projecte de creació , difusió ¡ exhibició, amb la intensió de crear un espai de debat i confrontació del pensament contemporani des d'una perspectiva artística.

.

TPK ART I PENSAMENT CONTEMPORANI

Av Josep Tarradellas i Joan 44, 08901 L’Hospitalet (Barcelona) 

Dins de l'espai del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala

​Metro:  L1 L9 Torrassa | Autobussos: L12 i L16

Horaris de visita a l'exposició: 

dilluns, dimecres i dijous de 17h a 21h

dimarts i divendres de 17h a 20h

Telèfon: 93 261 28 80 | Whatsapp 638 119 030

Mail: tpkonline@tpkonline.com

bottom of page