20191028 Taller Eli Gras - Web.jpg

l'artista multidisciplinar Eli Gras, a més una de les figures més destacades del panorama de l'experimentació sonora contemporània, conduirà un taller adreçat a artistes que conjugarà la investigació sobre el so i l'objecte. Només demanem un requisit: no llenceu res i porteu qualsevol objecte o moble per convertir-lo en un artefacte sonor.

................................................................................

Què passaria si poguéssim recrear una possible "dimensió de l'objecte" i així poder enregistrar i generar, com a mestres titellaires d'extravagants marionetes, els seus murmuris i converses?

 

Tractem un concepte que ens parla d'un imaginari animista que s'aproxima, d'alguna manera que ja inventarem, a la comunicació i la "psicologia de les coses" mitjançant el treball de formes i enginys generadors de so. Construirem una "escena sonora", un "conjunt de mobles parlants", de coses de veu misteriosa, mirant d'oblidar les seves utilitats originals i formes aptes pels "requeriments humans standard", fixant-nos al màxim en la forma, l'expressivitat, les rareses, "personalitat" o en allò essencial que puguem imaginar que tindrien, com ara les seves "habilitats sonores naturals".

ELI GRAS

ENGINYS
SONORS
DE SÈRIE B
Impartit per :
ELI GRAS
Dilluns i Dimecres 18.30-21 hores
Dies: Octubre: 28 / 30 | Novembre: 4 / 6 / 11 / 13 / 18 / 20 / 25 / 27
 

TPK Art i Pensament Contemporani

Av. Josep Tarradellas 44 L’Hospitalet  <M>L1 i L9 Torrassa