top of page
230315_CARTEL_els temes de lartista_teresa martorell_1.png

El dimecres 15 de març, l'artista resident Teresa Martorell, compartirà amb nosaltres una aproximació del seu treball personal amb una mostra d'alguns dels seus projectes de gravat realitzat sobre tela.

 

Teresa Gomez Martorell explora la naturalesa i les seves relacions amb els éssers humans a manera de diari personal. Comença els seus projectes registrant alguns objectes naturals trobats a través d'anotacions, notes, esbossos i quaderns. Una vegada en el paper es reorganitzen per a donar formes a noves narratives.

Presentació de Teresa Martorell:

Dimecres 15 de Març de 18:30 a 19:30

Exposició:

15/03/23 - 22/03/23

Teresa Gomez Martorell
Teresa Gomez Martorell_10.jpeg
Logo instagram.png

Teresa Gómez-Martorell és una artista visual nascuda a Barcelona. Va obtenir el seu MFA a SMU, Dallas, EUA i anteriorment va obtenir el seu BFA (Llicenciada) per la Universitat de Barcelona. Va continuar els seus estudis de gravat a l'Atelier 17-Contrepoint de París, França. Ha treballat com a instructora i mestra impressora a Flatbed Press, Austin, EUA. Ha impartit classes de gravat i llibres d'artista a diverses escoles d'art dels Estats Units i Espanya, com ara Taller dels Pellaires, Murtra Edicions, El Calotipo, Tarrant County College, Fort Worth, Oil and Cotton entre elles. Ha participat en mostres d'art nacionals i internacionals. La seva obra d'art s'ha exposat a PrintTx al Museum of Printing History, Houston, l'IPCNY, l'Austin Museum of Modern Art i el Museu Molí de Paper de Capellades.

https://teresagomezmartorell.com/

.............................................................................................................................................................

ELS TEMES DE L'ARTISTA

L'espai expositiu juga un paper fonamental en el nostre treball artístic. Una de les seves principals funcions és la comunicativa i la de proporcionar una òptima connexió entre les peces que s'exhibeixen i el visitant. La característica híbrida del treball que porta endavant el nostre projecte que d'una banda funciona com a espai de creació i per l'altre com a espai d'exhibició, ens fa plantejar contínuament solucions que es vagin adequant a les necessitats, dinàmiques i rutines que porten les persones que assisteixen al nostre centre.

 

Amb la vocació de trobar solucions creatives a aquesta inquietud i de reflexionar sobre ella, a TPK hem triat el descans de l'escala d'entrada, un lloc de pas que tots els artistes i usuaris de les nostres activitats veuen diàriament, com un lloc d'exhibició experimental on els/les artistes residents poden mostrar els seus treballs o fer intervencions temporals que interpel·len directament als visitants. Com una forma més de generar punts de trobada i de promoure formes alternatives de compartir coneixements i crear consciència.

bottom of page