top of page

 

 

 

REMEMBER THE DAY és un projecte commemoratiu de l'aparició del punk a Espanya, partint del primer festival que es va realitzar al desembre de l'any 1977 al Teatre Casino de L'Aliança del Poble Nou de Barcelona.

Entre la dictadura i la constitució una joventut decidida a poder autogestionar el seu futur perdia la por, les formes i la mediocritat per exterioritzar la seva denúncia social, la seva ràbia i la seva imaginació.

Els rebels del "Fes-t'ho tu mateix" van aparèixer de sobte aquell dia a Barcelona de la mà de la promotora CUC SONAT que inspirada en la seva experiència londinenca va creure en que era el moment de donar veu lliure a la joventut d'aquest país.

Mortimer, Peligro, Marxa, Ramoncin & WC i la Banda Trapera del Rio van ser els cinc grups pioners d'aquell moviment musical que immediatament va proliferar i va expandir la seva estètica, cultura i creativitat a tots els racons de la nostra geografia i fins als nostres dies.

Homenatjant aquell esperit juvenil REMEMBER THE DAY presenta una agenda d'actes programats a la ciutat de Barcelona entre els dies 27 de novembre i 20 de desembre, que inclouran una exposició temàtica, la representació de l'obra "Anarchy" de Semolinica Tomic, diversos debats i actuacions musicals relacionats amb el punk, el seu passat i el seu present, així com una festa final que tindrà lloc en el mateix escenari que antany, el Teatre de l'Aliança del Poble Nou i en què participaran les mateixes bandes supervivents d'aquell esdeveniment.

TOTA LA INFORMACIÓ I AGENDA:                       www.alianzapunk.com

Barcelona Punk
del 12/77 al 12/78
 

Inauguració dilluns 27 de

novembre a les 19,30 hores. Fins el 20 de desembre.

 
Concert amb French Dogs i Panotxa dissabte 2 de desembre a les 13 hores.
Col·loqui amb Pepe Ribas de la
revista Ajoblanco, Josemi “Onliyu”, dibuixant, Pere Llobera, pintor i Fernado Muñiz autor el 15  de desembre a les 19 hores
 
 
 
TPK Art i Pensament Contemporani

Av. Josep Tarradellas 44 08901 L’Hospitalet

bottom of page