top of page
230328_CARTEL_trio_1.png
TEPEKALE SOUND

La TePeKaLeSOUND és un espai d’experimentació sonora contemporània, en el qual s’exploren les fronteres del só i la seva interrelació amb d’altres disciplines.

https://www.facebook.com/tepekalesound

Dia/Hora:

Dimarts 28 de març, 2023, a les 20 hores.

Entrada lliure.

Trio d'improvització musical

Treball col·laboratiu i experimental d'improvisació lliure que convida al trio d'improvisació musical format per Eduard Altaba-Contrabaix, Miriam Felix- Chelo i Anna Subirana Veu.

EDUARD ALTABA.webp

Eduard Altaba

Compositor, baixista i contrabaixista. Ha format part de grups tan diversos com Blay Tritono, Tropopausa, Triomobil, Moisès Moisès, Guen Dai o Lisboa Zentral Cafè. Ha acompanyat cantautors com Paco Ibáñez o Lluís Llach, entre altres, i ha col·laborat amb noms de referència de la música experimental, com John Zorn o Butch Morris.

https://myspace.com/edualtaba

https://www.facebook.com/eduard.altabaisal

miriam felix.jpeg

​Míriam Félix

Titulada a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), és una violoncel·lista i compositora especialitzada en improvisació i música moderna.

https://youtu.be/u0U5Ka0ZshM

ANNA SUBIRANA.jpeg

Anna Subirana

Cantant, improvisadora, músicterapeuta, sonoterapèuta.Ha col·laborat amb la veu amb cantants, músics, ballarins, artistes plàstics, de cinema, i d'audiovisuals, titellaires i poetes creant espectacles de música, dansa, de teatre d'objectes i improvisació contemporània i gravant diversos CD's i vídeos de creació.

https://www.annasubirana.com/

bottom of page