top of page
230228_CARTEL_tomomi kubo_1.png
TEPEKALE SOUND

La TePeKaLeSOUND és un espai d’experimentació sonora contemporània, en el qual s’exploren les fronteres del só i la seva interrelació amb d’altres disciplines.

https://www.facebook.com/tepekalesound

Dia/Hora:

Dimarts 28 de febrer, 2023, a les 20 hores.

Entrada lliure.

Tomomi Kubo

Tomomi Kubo es proposa mostrar totes les possibilitats que el Ondes Martenot ofereix per a la improvisació lliure.

Ondes Martenot és un instrument electrònic de la segona dècada del segle XX, per al qual existeix un ric repertori de música clàssica i contemporània. No obstant això, no és molt habitual trobar artistes que ho toquin. Aquest instrument és monofònic, però quan escolteu el so de Ondes Martenot, segur us oblidareu d'això.

Ondes Martenot té moltes possibilitats i les persones que ho toquem arriben a gèneres musicals com el jazz, la música clàssica, la improvisació, les bandes sonores, etc.

Foto tomomi.jpeg

Tomomi Kubo

Tomomi Kubo és una Ondista, Improvisadora i Compositora. Com a intèrpret i compositora s'ha involucrat en un ampli ventall d'activitats: col·laboracions amb orquestra, música de cambra, dansa contemporània i també en l'enregistrament de bandes sonores per a pel·lícules, teatre, sèries de televisió i espots publicitaris.

Després de graduar-se en la Universitat de Música en Kunitachi, Tomomi Kubo es trasllada a París per a cursar els seus estudis de Ondes Martenot en el Conservatori Nacional de França Boulogne-Billancourt on es graduaria obtenint el primer premi de la seva promoció de manera unànime. Entre els seus mestres de Ondes Martenot es troben els prestigiosos Takashi Harada i Pascale Rousse-Lacordaire. En totes aquestes activitats sempre ha tractat de transmetre l'alegria i grandesa d'aquest meravellós instrument.

El 2018, Tomomi va començar la seva carrera a Barcelona. Ha interpretat en el concert de Phonos (2019), Museu de la Música de Barcelona (2019), el Festival de eufònic (2021), el Festival de Música Contemporània de Navarra (2021), Mostra Sonora i Visual (2021), Dimecres de so i cos (2022) etc.

En 2022, va publicar dos nous àlbums amb el saxofonista català Ferran Besalduch (títol d'àlbum: GYOTAKU, publicat en el segell català Call It Anything Rècords) i amb la saxofonista argentina Camila Nebbia (títol d'àlbum: Polycephaly, publicat en el segell americà Triptick Tapis). De moment han estat presentat en BBC Radio3 "Freeness", club de jazz de Carlos Pérez Cruz i Sonic Wormhole (en Repeater Radi), Vercuitos, The Moderns (el programa de Kevin Press).

tomomikubo.net

Logo instagram.png
bottom of page