top of page
LOGO RGB RBLN.png

CUERPXQUEER és un projecte de comunicació d'intercorporalitats diverses, l'objectiu del qual és visibilitzar la nostra individualitat, diversitat, celebrar la nostra especificitat, compartint, disseminant i obrir la participació per crear un espai d'expressió lliure.

 

KaruRosa Murutipure, creadori del projecte, ens porta CUERPXQUEER a la TePeKale en un cicle en què es convidaran exponents de la cultura queer local, identitats que es neguen a encaixar en els sistemas normatius, perquè comparteixin amb nosaltris els seus propis projectes vitals. Una manera de recordar-nos el que ens fa úniquis i celebrar-ho.

CUERPXQUEER a la TePeKale serà diàleg, reflexió, humor, desig, investigació, serà arxiu, creació, art, biografia, un cop sobre la taula, la vida.

CARTEL GENERAL RGB - con logos - reducido web.jpg

KARUROSA MURUTIPURE

TRA(N)S PERSONA

En el primer lliurament de CUERPXQUEER, coneixerem la proposta personal de KaruRosa, que ens oferirà recórrer el seu projecte Tra(n)sPersona, fluint de text a instantània, de performance a cel·luloide digital, per convidar-nos a reflexionar sobre el que “he de ser” i cosa que "sento que sóc" en un cis-tema que dificulta qualsevol possibilitat divergent de la norma imposada.

+informació

CHAVO GUERRILLA

CRAPULISMO ILUSTRADO

A la segona entrega, Chavo Guerrilla ens presenta el seu projecte de recerca interdisciplinària sobre dissidència, sexualitats i disturbi, en la seva creació d'un contra-arxiu del Raval i una Memòria+re-acció+desitjos. Ens proposa una acció afirmativa des de las identitats excluides: prendre els carrers, les places, els cantons foscos; per travessar-les orgulloses, reivindicant el nostre espai sense patir opressions, violències i discriminacions.

+informació

TEPEKALE (espai de difusió, experimentació i debat teòric )​​​

La TePeKaLe és l’espai de difusió, experimentació i debat teòric del TPK, que serveix com a base per a desenvolupar el projecte de creació , difusió ¡ exhibició, amb la intensió de crear un espai de debat i confrontació del pensament contemporani des d'una perspectiva artística.

.

TPK ART I PENSAMENT CONTEMPORANI

Av Josep Tarradellas 44, 08901 L’Hospitalet (Barcelona) 

Dins de l'espai del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala

​Metro:  L1 L9 Torrassa | Autobussos: L12 i L16

Horaris de visita a l'exposició: 

dilluns, dimecres i dijous de 17h a 21h

dimarts i divendres de 17h a 20h

Telèfon: 93 261 28 80 | Whatsapp 638 119 030

Mail: tpkonline@tpkonline.com

bottom of page