20191212 NO MORE BOOKS - Biblioteques Ho

En la tribu global el llibre torna a aixecar suspicàcies, però aquesta vegada d'un altre caire. L'àmbit del saber es difumina entre les dimensions líquides que filtra Google. La frontera de la ficció se superposa a la realitat sota formats de pantalles i píxels. La veu poètica es dilueix entre la mètrica de les xarxes socials. Aquests són els nous poders que bandegen el paper del llibre i el seu fonament enciclopèdic.

No obstant això, una vegada el paper ha quedat despullat com a canal exclusiu per a la paraula escrita, es donen les condicions perquè el llibre reivindiqui la seva qualitat d'objecte, experimentar nous territoris a través de la seva materialitat, i transcendir els minsos marges de la situació comunicativa que contenia en les seves pàgines. El llibre es reinventa com un bé que ha d'atresorar-se com ocorria en l'Edat mitjana.

Aquest projecte, NO MORE BOOKS! pretén, d'una banda, donar compte de l'auge que viu el llibre en l'inici del segle XXI, però també vol erigir la materialitat del llibre com a metàfora d'un ocàs, com a contestació a una censura emmascarada, com a resistència davant uns instruments de control que la felicitat de la connectivitat total ha aconseguit que passin desapercebuts.

Del 12 de desembre fins

l'11 de gener 2020.

- Biblioteca Central Tecla Sala

  (Distrito I barrio de Sant Josep)
 

- Biblioteca Bellvitge

  (Distrito VI)
 

- Biblioteca Can Sumarro

  (Distrito I - barrio del  Centro)
 

- Biblioteca Josep Janés

  (Distrito II)
 

- Biblioteca La Bòbila

  (Distrito V)
 

- Biblioteca La Florida

  (Distrito IV)
 

- Biblioteca Plaça d'Europa

  (Distrito VI - Gran Vía - Pl. de Europa)
 

- Biblioteca Santa Eulàlia

  (Distrito III)

Entrada lliure

TPK Art i Pensament Contemporani

Av. Josep Tarradellas 44 L’Hospitalet  <M>L1 i L9 Torrassa