top of page
El Punt de Fuga
S O L S T I C I ' 2 1
22/06-18/07
CENTRE D'ART TECLA SALA
Entrada lliure

Centre d'Art Tecla Sala
Av. Josep Tarradellas 44
08901 L'Hospitalet de Llobregat | Barcelona
M L1 L9 Torrasa | Autobussos M12 i L16​
   
Horaris de l'exposició:
De dimarts a dissabte, d'11 a 14 h
i de 17 a 20 h.
Diumenges i festius, d'11 a 14 h.
Dilluns tancat.

El TPK celebra un any més una edició del cicle Solstici, sota el títol PUNT DE FUGA, en col·laboració amb el Centre d’Art Tecla Sala de L’Hospitalet . 

Aquest és un projecte del col·lectiu TPK que mostra treballs diversos al voltant de les associacions entre la paraula, la imatge i el so. El resultat és una exposició híbrida i multidisciplinària que aplega accions sonores, llibres d’artistes, poemes visuals, fotollibres i instal·lacions artístiques que conviden a l’espectador a reflexionar sobre el paper de l’art en l’expansió dels límits i el trencament de les jerarquies.

 

La mostra s’obrirà dimarts 22 de juny al Centre d’Art Tecla Sala de L’Hospitalet  i restarà oberta fins al 18 de juliol. Esteu convidats i convidades a visitar l’exposició.

 

Vicente Da Palma

TPK Art i Pensament Contemporani

Des dels anys seixanta les disciplines artístiques com ara l'escum dir eixamplades, de tal manera que en la seva expansió han pogut incorporar qualsevol element per a la seva concepció, sense deixar de reconèixer-se en el que són.
 
Foragitar els límits no vol dir necessàriament extraviar-se fora de les fronteres derruïdes: l'expansió del camp d'acció suposa experimentar en terrenys híbrids, potser efímers, que tensen les capacitats d'interpretació, però alhora la llibertat creadora és un acte generós de l'artista que exposa la seva fragilitat, en la que tots ens hi reconeixem.
 
Potser darrere d'aquesta idea de l'expansió de l'art no hi trobem més que l'essència mateixa de qualsevol llenguatge i la seva impossibilitat per abraçar l'experiència humana. Potser aquí hi resideix el fet que cap llenguatge no està mai assentat, i necessita contínuament trencar els seus límits. En la recerca de l'home per dir el que és inefable, els punts de fuga són necessaris per assegurar la seva continuïtat.

bottom of page