top of page

 

 

 

20210218 CMR Cartel - web.jpg
CMR
IT'S A MATCH
ALEX GONZÁLEZ - ELENA RODRIGO - MIQUEL ROURA - PABLO LÁZARA - OLATZ INTKAUSTI - NORMA PONCE

El col·lectiu artístic CMR de L’Hospitalet presenta It's a match a la TePeKaLe, una mostra en la qual sis dels seus integrants dialoguen per parelles sobre la relació que s'estableix entre ells, les seves obres i l'espai expositiu.

18/02/21 - 04/04/21

Entrada lliure

TPK Art i Pensament Contemporani

Av. Josep Tarradellas 44 L’Hospitalet 

Dins de l'espai del 

Centre Cultural Metropolità Tecla Sala

<M>L1 i L9 Torrassa

L'exposició presenta els recents treballs del grup, sempre ric en matisos i contrastos. Des de la subtilesa gràvida de les línies d'Elena Rodrigo amb les pastades peces escultòriques d'Olatz Intxausti, a la col·lisió de la figura en fusta de Pablo Lazara i els "field painting" de treballats colors d'Àlex González; de l'harmonia natural dels muntatges de Norma Ponce, als gestos i textos convertits en taques de Miquel Roura.

It's a match remet a les actuals relacions de les noves aplicacions virtuals de "contactes". Des d'aquest procés de dues vies, aquí tot és real ja que les obres s'acosten, gairebé es toquen, se separen, s'observen, es comparen i, fins i tot, es desafien, a l'espera que, d'aquesta relació, en sorgeixi alguna cosa diferent a que si s'hi presentessin soles i es produeixi el "match". 

bottom of page