top of page
240319_CARTELL_tepekalesound.png
TEPEKALESOUND
Marc Egea-Ferran Besalduch-Joan A. Pich

L'any 2017 en Ferran Besalduch i en Marc Egea van fer un concert al TPK que van enregistrar i, més tard, van publicar com un àlbum. No fa gaire els dos músics es van trobar i van parlar de fer el segon volum també al TPK, aquest cop amb el vell amic i col·lega Joan Antoni Pich.

 

El trio es disposa a gaudir d'una improvisació a la sala TPK que ofereix una acústica inigualable. Esperem que vosaltres també disfruteu!

 

La TePeKaLeSOUND és un espai d’experimentació sonora contemporània, en el qual s’exploren les fronteres del só i la seva interrelació amb d’altres disciplines.

Dia/Hora:

Dimarts 19 de març de 2024 a les 20h

Entrada lliure

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Marc Egea

Marc Egea i Ger (Barcelona, 1973), és un músic, compositor i poeta espanyol establert al Maresme (Barcelona). Toca diversos instruments ètnics, com el flabiol, el taragot i el duduk. No obstant això, la seva major especialitat és la zanfona, que toca des dels 22 anys.

Ferran Besalduch

Després de realitzar una doble carrera entre el jazz i la música clàssica contemporània, en els últims anys aprofundeix en la recerca de noves sonoritats: la improvisació lliure, experimental i intuïtiva. És especialista en els saxos extrems: baix i sopranino.

Ha realitzat diverses gravacions per al segell Discordian Records, a destacar el seu àlbum en solitari “Strange Case of Dr Jekyll & Mr.Hyde”, amb Malacypse Sax Quartet “Why Cabbage” i amb els Blow “Això és gravíssim”. Ha realitzat actuacions tant a nivell nacional com per a diferents països d’Europa, a destacar importants Festivals a França, Àustria, Alemanya i Noruega.

Joan Antoni Pich

Vaig descobrir el violoncel a casa del meu avi, que era violoncel·lista, i vaig començar a aprendre a tocar-lo en aquest mateix Conservatori. Molts anys després, el que vaig aprendre m’ha permès fer concerts arreu del món, fer música amb gent fantàstica i també ajudar els més joves a conèixer i estimar aquest instrument; un dels pocs que pot cobrir tot el registre de la veu humana, que ens permet cantar gairebé com si fos la nostra pròpia veu

Direcció i programació
Agustí Martínez​

Organització, disseny gràfic i comunicació
Equip TPK: Diego Tampanelli i Marta Frisco

Egea-Besalduch-Pich.png
Egea-Besalduch-Pich.png
Egea-Besalduch-Pich.png
bottom of page