ESPAIS DE RESIDÈNCIES PER A ARTISTES

El TPK posa a disposició dels artistes que hi vulguin accedir, prèvia presentació d'un projecte, 12 bucs per tal de poder desenvolupar-lo.


Els artistes en residència tenen també a la seva disposició la resta d'infraestructures i serveis del TPK, (taller de gravat, taller de fotografia, espai wi-fi) i poden participar en cursos i seminaris. Al seu torn es comprometen a tenir accessible el seu treball quan es produeixen visites guiades per a escoles i esdeveniments d’índole similar i participar al projecte Els Temes de l’artista a on tenen l'oportunitat de explicar el seu treball i projectes.

 

Informació sobre disponibilitat i requisits al telèfon 93 261 28 80 de 17h a 20h del vespre.

ARTISTES RESIDENTS DEL TPK

Vicente Da Palma

Vicente Da Palma

Treballa amb pressupostos icònics que tenen a veure amb el mite i l'element clàssic desd d'una perspectiva contemporània, en què la frontera entre el mite i el jo s'esvaeix i dóna lloc a una assumpció personal de la història.

Yelena de Belgrado

Yelena de Belgrado

El procés artístic que desenvolupa esdevé de la seva biografia; treballa conceptes i emocions a través d'un joc d'identitats i referents mediàtics.

Sandro Solsona

Sandro Solsona

Rescata suports rebutjats i, mitjançant una curosa elaboració pictórica, ens els retorna totalment ennoblits. I, allò que és més important, els rescata de l'anonimat de la massa i els atorga una nova existència amb singularitat pròpia.

Reme Domingo

Reme Domingo

Usa la fotografia i l'objecte per indagar sobre la identitat de la dona en l'àmbit social, polític i personal, i com aquesta identitat és traduïda i assumida per la resta de la societat.

Diego Tampanelli

Diego Tampanelli

Amb la foto, el vídeo, la pintura i la performance, s'interroga sobre la seva imatge i la seva memòria, a partir de la necessitat d'explicar-se el seu propi esdevenir vital.

Javier Salas

Javier Salas

En la fotografia, el fotogravat i el vídeo troba un mitjà d'expressió i de recerca. Li interessa crear imatges on el paisatge és protagonista, de les quines es pot parlar com un intent de recrear o actualització del pensament romàntic.

Montse Montero & Pisuerga

Montse Montero & Pisuerga

Una visió que neix de la imaginació i des d'ella crea una cadena de connexions existents d'imatges, sons, objectes, saltant d'una idea a una altra amb la intenció d'expressar una nova visió altament sensible i poètica.

Alejandro Moreno

Alejandro Moreno

Per mitjà de la pintura i el collage, ens mostra un univers personal d'una sensibilitat exquisida, amb un respecte profund cap al material i els objectes que fa servir.

Albert Lozano

Albert Lozano

Mitjançant el vídeo, la fotografa, el text i el dibuix analitza el seu entorn, per construir narratives que dirigeixen la mirada cap als marges de la imatge i els espais fora de camp. Aproftant l'ambigüitat de les imatges tècniques per generar una major distància entre l'espectador i la representació.

Rodolfo Green

Rodolfo Green

Treballa el gravat, el vídeo i la fotografia, i usa aquests llenguatges per mostrar-nos les seves preocupacions personals, entre les quals destaca la violència física i l'afany per rebutjar-la.