top of page

Exposicions i activitats

El TPK s'articula com un espai col·lectiu de recerca i creació en l'art contemporani, dins de les arts visuals. El centre funciona com un espai fèrtil per a l'intercanvi entre participants on compartir projectes, intuïcions, processos creatius i experiències.

 

Oferim una proposta variada d’activitats d’exhibició i difusió vinculades a la línea de pensament i que es retroalimenten amb els laboratoris de creació. Dissenyem activitats que faciliten els processos de recerca, reflexió i creació de manera experiencial sota formats tan diversos com exposicions, trobades, debats, xerrades, intercanvis artístics, concerts, workshops...

Descobreix la variada proposta d'activitats del TPK!

tepekale_2.png

Tepekale
El projecte TePeKaLe és una part del TPK dedicada als àmbits de creació, producció, difusió, intercanvis internacionals i suport a l’art emergent l'eix central del qual són les exposicions.

TePeKaLeSOUND
Espai d'experimentació sonora contemporània, en el qual s'exploren les fronteres del so i la seva interrelació amb altres disciplines.

tepekalesound_2.png
tepekalekafe.png

TPKLKF
Plataforma d'acció comunitaria amb l’objectiu de potenciar la comunicació i la cooperació amb el barri i amb la comunitat de persones que ens visiten.

Solstici
Exposició anual comissariada pel TPK en la qual participen més de 80 artistes i a la qual assisteixen més de 1000 persones durant tota la seva estada en el centre d'art Tecla Sala.

solstici_2.png
els temes de l'artista.png

Els temes de l’artista
El descans de l'escala es converteix en un espai expositiu experimental on artistes residents i convidats/es poden mostrar els seus treballs o fer intervencions temporals que interpel·len directament a visitants.

El Punt
Espai d'intercanvi per compartir projectes, intuïcions i processos creatius, sota la premissa que cada individu constitueix una obra en si mateix i la vida es pot considerar com una composició artística global.

el punt_3.png
cultura i identitat.png

Cultura i identitat
Procés de recerca entorn de les diferents maneres d'abordar els temes identitaris com la identitat cultural i postcolonialisme amb projectes que reflexionen sobre el desafiament davant la globalització.

Juntanza violeta
Espai lliure i feminista per tal de difondre el treball de dones artistes i generar trobades.
La Juntanza és més que un acte de trobar-nos, és sororitat, és sinergies, unió d'energia creativa.

juntanza violeta.png
artt_2.png

ARTT
Fa més de 20 anys el TPK va crear el Acte de Reinvidicació de Tecla Tepeka - INTERNACIONAL DE PERFORMANCES. Una jornada anual dedicada a la Performance.

CUERPXQUEER
Projecte de comunicació de diverses intercorporalidades, l'objectiu de les quals és visibilitzar la nostra individualitat, diversitat, celebrar la nostra especificitat en un espai d'expressió lliure.

cuerpxqueer.png
+ info
passenger tales.png

Passenger Tales
Exposició anual de fotografia participativa del projecte Passenger Tales de creació fotogràfica dinamitzat per l'artista resident Núria Prieto.

Col·laboracions
TPK participa i col·labora amb entitats, festivals i col·lectius externs per donar impuls, suport i visibilitat als projectes de creació dels/es artistes residents i vinculats del TPK.

col·laboracions_2.png
intercanvis.png

Intercanvis
Els intercanvis compleixen la tasca d'ampliar la possibilitat d'establir noves relacions amb altres col.lectius i també la de poder tractar aquells elements que sorgeixen de manera puntual dins del debat artístic contemporani.

bottom of page