top of page

Acompanyament inclusiu

amb Karen Natalia Cuello Florián

 

Activitat d'acompanyament per a l'adequació del llenguatge inclusiu en projectes.  El llenguatge inclusiu és una forma de comunicació que busca reconèixer i integrar a persones de col·lectius vulnerats o en risc d'exclusió fent servir termes i expressions que reconeixen i respecten aquesta diversitat i evitin la perpetuació de prejudicis. Promovent un llenguatge lliure de discriminació per qüestions de gènere, edat, religió, diversitat funcional, prejudicis ètnics, entre altres.

 

La intenció d'aquesta guia és la d'empatitzar i reconèixer la identitat de col·lectius en risc d'exclusió o vulnerables mitjançant el llenguatge i erradicant formes comunicatives discriminatòries. Facilitant-los així el desenvolupament dins d'altres àmbits, creant espais segurs d'expressió lliure.

 

El llenguatge inclusiu es fa servir sobretot en situacions i àmbits formals com la gestió administratiu-legislativa i l'àmbit sociocultural pel compromís social que representa i és recomanable fer-lo extensiu a la quotidianitat. Mitjançant la següent guia – proposta i creada per l'Ajuntament de Barcelona— es pot ajudar en l'orientació de l'ús adequat d'aquesta eina de llenguatge inclusiu.

 

L'acompanyament es realitzarà a partir de la següent estructura:

1. Comprensió del Projecte

2. Revisió del Document

3. Identificació d'Oportunitats

4. Proposta de Canvis

5. Revisió Conjunta

6. Implementació de Canvis

 

Es recomana brindar tota la informació rellevant per a optimitzar el procés.

 

Data:

De dilluns a divendres de 18h a 19h del 19 de febrer al 12 de març de 2024

Participants:

Poden solicitar el servei artistes residents del TPK, reservant hora al mail del tpkonline@tpkonline.com

Karen Natalia Cuello Florián

Estudiant del cicle superior d'Integració Social, actualment realitzant pràctiques al TPK d'activitats d'adequació de la comunicació i suport en la coordinació d'activitats.

Organitza

Grup de dones artistes residents al TPK Juntanza violeta 2024

Equip del TPK: Diego Tampanelli, Montero&Pisuerga i Marta Frisco

Disseny gràfic i comunicació

Marta Frisco

JUNTANZA VIOLETA 2024

Aquest servei forma part de la programació de la Juntanza Violeta 2024. Del 15 de febrer al 13 de març el TPK concentra la seva atenció en difondre el treball de les dones artistes vinculades al TPK per tal de generar trobades i fer-ne difusió. En un espai lliure i feminista, amb trobades mixtes, on es convida a tothom a formar-ne part i compartir, en un espai lliure d’agressions.

WhatsApp Image 2024-02-08 at 7.04_edited.jpg
bottom of page