top of page

CUERPXQUEER’24

Art is Blast

Com a rematada a un cicle ple de DIVERGÈNCIA, DECADÈNCIA i ESTÈTICA, proposem un tancament intens, que inclou revelar el resultat del FOTORÀPID realitzat al costat del públic assistent al taller INTERRELACIONAL en format de projecció, de les fotografies realitzades i editades per CANDELA CUERVO.


Per a continuar, convidem a una CONVERSA sobre HISTÒRIA de l'ELECTRÒNICA TRANS, a càrrec de FRAU DIAMANDA, exposant fets i opinions sobre l'impacte d'identitats transsexuals/transgènere/travestís al llarg de la història de la música electrònica.


I d'acord amb el sentiment global de connexió cap als conflictes racialitzats, sexualitzats , capacitistas, anunciem las ACTUACIÓNS/PERFORMANCES/POLITITZACIÓNS ARTÍSTICAS, a càrrec de CHARLIE G FENNEL, presentant el seu projecte LITTLE GAY NEUROTRANSMITTER, i el grup BLAST!, presentant el seu disc TO SPACE. Finalment gaudirem d'una SESSIÓ DJ per FRAU
DIAMANDA per a ballar fins al tancament.

Dates i horaris

Divendres 12 de juliol

- Obertura de portes a les 19h

- Exhibició del FOTOMATÓN realitzat al públic en finalitzar el taller de fotografia a la sala
d'AUDIOVISUALS.
- A partir de les 20h - CONVERSA sobre la IMPORTÀNCIA de les IDENTITATS TRANS en la HISTÒRIA de la MÚSICA ELECTRÒNICA, per FRAU DIAMANDA, Agent Contragénere - InfectoraCultural - Autora de “Escenes Catalanes”.
- A les 21.30h - Performance “LITTLE GAY NEUROTRANSMITTER” de Charlie G. Fennel, mal
intèrpret, pitjor feminista, d'alguna manera productori de vídeo, increïble directori creativi. Estúpidi i intens a parts iguals.
- A les 22h - Concert-Performance de BLAST!, duo musical electro-árab format per Queer Falàfel/Anthony Kmeid i Mad Monkey/Pako Serrano. Industrial, harsh, dancy sounds/anticolonial, queer, Àrab performance. Neo-traumatic electro boom boom
- A les 23h - Sessió DJ de FRAU DIAMANDA, Artista Travestí Audiovisual - Drag Performer - Pornificadora

 

Artistes

CANDELA CUERVO

FRAU DIAMANDA

CHARLIE G FENNEL

BLAST! ELECTRO ARAB

Candela CUERVO

Candela Cuervo porta més de 20 anys amb una càmera a la mà. En els seus començaments va investigar diversos moviments d'activisme mediambiental en els quals va perfeccionar la seva tècnica, cap a la precisió i claredat que caracteritzen les seves imatges.
A partir del 2016, observant, retratant i participant del món queer, el seu estil ha evolucionat cap a tonalitats molt característiques i subjectes divergents, enquadraments dramàtics i llums contrastades, mostrant una realitat quasi paral·lela sense artificis innecessaris.
De càmera inquieta i curiosa, buscant sempre en la foscor i els seus reflexos, l'expressivitat pròpia de la interacció entre persona, lloc, objecte,imaginari i moment.

www.candelacuervo.com

@candelacuervo

Creadore del projecte CUERPXQUEER:

KARUROSA MURUTIPURE

 

Colabora:

TPK Art i Pensament Contemporani

Més informació sobre CUERPxQUEER 24

bottom of page