top of page

BARCELONA MUERE TURBOLOVER

Presentació de Sandroide TURBOLOVER amb estrena en exclusiva de BCN MUERE.

 

El projecte NEOBARNA, és un univers CI-FI, de fantasia futurista post-apocalíptica, distòpica i cyberpunk que transcorre a la ciutat de Barcelona, BARCELONA MUERE és una cançó de TURBOLOVER, que pertany a aquest univers.

 

El videoclip corresponent va ser rodat per L01X durant l'IV cicle artístic d'identitats queer CUERPxQUEER a les sales i pati de TPK Art i Pensament Contemporani [L'Hospitalet], amb l'exposició de NACHO HERNÁNDEZ com a entorn post-apocalíptic i les peces, llums intervencions pictòric - emocionals de DAVID MIRÁS. El públic assistent va ser convidat a participar del metratge, en un procés performántic en el qual todis vam poder aportar la nostra pròpia personalitat a una identitat literària a la qual acompanyem durant el seu recorregut pel passat [futur] en un procés desconstructiu i desordenadament específic.

 

AVÍS

BARCELONA MUERE conté diverses seqüències amb imatges i llums centellejants prolongades que poden afectar aquelles persones que són susceptibles de sofrir epilèpsia fotosensible o tinguin un altre tipus de fotosensibilitat.

 

Data:

Divendres 16 de febrer:

  • 20h - presentació SANDROIDE - TURBOLOVER - NEOBARNA

  • 21h - estrena del videoclip BARCELONA MUERE

  • 22h - sessió dJ SANDROIDE

SANDROIDE (àlies MUSIDORA, SANDRA MIRALLES)

Nascuda Sandra Miralles, sota el pseudònim MUSIDORA, va realitzar el programa sobre ciència-ficció i fantasies futuristes CIÈNCIA INFUSA en Ràdio P.I.C.A. entre 1997 i 2008.

En la seva faceta musical, ja com SANDROIDE, participa de diversos projectes [HONG KONG LUNA,QBITS, DIAMANTES BRUTOS i TURBOLOVER, entre altres] i és fundadora del col·lectiu FRENTE SÓNICO FUTURISTA.

En la seva faceta d'autora CI-FI, NEOBARNA va començar a gestar-se en 2017, i es va fer públic com a univers literari el març de 2018, en format de contes disponibles en el seu web.

Va participar amb els contes "TODO VUELVE" i "MAMAGOCHI" en els llibres antològics "UNA COSA ROSA" i "FLORES". I el mes de setembre del 2023, va presentar la seva primera novel·la "TURBOLOVER de NEOBARNA". [Llibres editats per Col·lectiu La Màquina]

https://turbolovermusic.bandcamp.com/

@sandroide_futura

JUNTANZA VIOLETA 2024

Aquesta activitat forma part de la programació de la Juntanza Violeta 2024. Del 15 de febrer al 13 de març el TPK concentra la seva atenció en difondre el treball de les dones artistes vinculades al TPK per tal de generar trobades i fer-ne difusió. En un espai lliure i feminista, amb trobades mixtes, on es convida a tothom a formar-ne part i compartir, en un espai lliure d’agressions.

SANDROIDE TURBOLOVER picture.png
bottom of page