top of page
230703_CARTEL_casal estiu.png

Casal d’estiu artístic per a nenes i nens

Fem un curt animat sobre el nostre planeta!

 

Un aprenentatge vital a través de l'art per incrementar la sensiblitat de les nenes i nens i potenciar la capacitat crítica.

Una setmana per reflexionar sobre les diferents problemàtiques que pateix el nostre planeta i aprendre la tècnica de l’stop-motion per a realitzar un curtmetratge animat sobre el medi ambient i el canvi climàtic.

Programa:

El casal consta de 5 sessions on:

Aprendrem les bases de la tècnica d’animació stop-motion i analitzarem diferents exemples de pel·lícules i curtmetratges on s’ha fet servir.

Parlarem sobre el canvi climàtic i en equip escriure’m un guió que serà la base del nostre curtmetratge.

Crearem els materials i dissenys necessaris per fer l’stop-motion.

Animarem plegades els nostres dissenys i gravarem el vídeo.

Reflexionarem sobre el procés creatiu i farem un cartell per fer difusió del nostre curtmetratge.

 

Desenvoluparem la nostra creativitat, treballarem en equip i gaudirem de moments d’oci al pati del TPK. També esmorzarem plegades, ens coneixerem, farem amigues i jugarem!

Horari:

Del 3 al 7 de juliol, de dilluns a divendres de 10 a 13h.

marta frisco_33.webp

Marta Frisco

 

El meu mitjà d'expressió artística natural és l'audiovisual, fa més de deu anys que treballo en el sector com a directora, operadora de càmera, editora de vídeo, post productora i guionista. He jugat també amb la fotografia, el gravat, la serigrafia, l'esmalt al foc i la joieria. 

Graduada en Cinema i Televisió per la Universitat Ramón Llull de Barcelona. Cum Laude en Teoria de la Comunicació Audiovisual. Especialització en DAMS Cinema per la Universitat de Bologna a Itàlia. Monogràfic Esmalt al foc, experimentació II a l'Escola Superior de Disseny i Art Llotja de Barcelona. He complementat la meva formació amb cursos d'especialització en Correcció de Color, Tècniques d'Il·luminació, Edició de So, gestió i Comissariat d'Exposicions i Formació en diversitat funcional i accessibilitat a la cultura.

Des del 2016 sóc membre de la Comissió d'Arts Can Batlló on co-gestiono i organitzo activitats culturals com la FAI Fira d'Art de Can Batlló, Let It Beat Barcelona Afrobeat Festival o els tallers d'artivisme feminista. He dinamitzat també els espais de creació dels tallers de ceràmica, serigrafia i gravat de Can Batlló. Des del 2021 estic vinculada amb el TPK impartint tallers de cinema i gestionant la comunicació del centre.

Les meves obres han estat projectades a diferents festivals de cinema i plataformes internacionals: VIZANTROP v Beogradu (Belgrad), DOKUDOC Documentary Film Festival (Maribor), FEKK Short Film Festival (Ljubljana), Women in Focus (California), Weather.com (Nova York), etc.

www.martafrisco.com

@marta_frisco

Informació pràctica

El laboratori és per nenes i nens de 7 a 12 anys i té un cost de 50€.

Per les nenes i nens ja inscrits a Tepekutxos al TPK l’activitat està inclosa en la quota mensual.

 

Material inclós proporcionat pel centre.

Farem un esmorçar diari plegades al pati, cal que cada nen/a porti el seu esmorçar.

Per inscriure’s al taller:

- Envia un mail a tpkonline@tpkonline.com

- Whatsapp al 638119030

- Presencialment al TPK de dilluns a divendres de 17h a 20h.

 

Nombre de places limitades.

La realització dels tallers estarà subjecte a què s'arribi a un mínim de places.

bottom of page