top of page

La ciutat amagada

Passejades fotogràfiques per la rambla de l'Hospitalet

amb Patricia Chomón

 

Taller de fotografia per a explorar i redescobrir la ciutat a través de la imatge. Es proposa una passejada per L'Hospitalet per prendre fotografies i aproximar-se a la realitat des d'una mirada fresca. S'exploraran punts de vista diferents dels habituals per tal de trobar noves perspectives de l'entorn quotidià.

 

Continguts:

- Breu introducció teòrica sobre el concepte que articula el laboratori.

- Repàs d'algunes imatges d'artistes de diferents èpoques que han posat la seva mirada en l'espai urbà, perquè serveixin de referent i inspiració.

- Per a la presa de les fotos es donaran unes consignes a manera de fil conductor o de guia per a tots els participants, deixant sempre espai per a mirada personal.

- Passeig fotogràfic (es pot establir una ruta fixada per endavant).

- Posada en comú del treball fet. Compartir el nostre treball i experiència és fonamental per a establir connexions, enriquir la nostra mirada i crear un espai per a l'anàlisi d'imatges i intercanvi d'idees i impressions.

 

Durant tot el laboratori la coordinadora proporcionarà tots els consells i resoldrà els dubtes tècnics que necessitin els participants. Es pot participar tant si disposes d'una càmera fotogràfica com amb un telèfon mòbil.

 

Data

10 de març del 2024 a les 11h

Punt de trobada

Sortida del metro Rambla Just d’Oliveres

Inscripcions

Cal inscripció prèvia amb el Museu de l’Hospitalet. Us podeu inscriure al seu formulari.

 

Més informació sobre el procés al web del Museu

Patricia Chomón

És fotògrafa i professora de fotografia al TPK Art i Pensament Contemporani des de l'any 2011. Es va graduar a l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya i ha continuat complementant la seva formació, realitzant tallers amb alguns fotògrafs destacats del panorama fotogràfic actual (Matías Costa, David Jiménez, Juanan Requena, Enric Montes, Alex Llovet, ...). Prèviament, es va llicenciar en Filologia Portuguesa.

Aquesta base lingüística i literària de la seva formació ha estat clau en la seva manera d'entendre la fotografia; l'interessa explorar les relacions i interaccions entre les imatges per a construir textos visuals i com en aquestes interaccions sorgeixen nous significats i matisos. Concep el seu treball com un procés obert i en constant canvi.

www.patriciachomon.com

Organitza

Museu de L’Hospitalet

Col·labora

TPK Art i Pensament Contemporani

JUNTANZA VIOLETA 2024

Aquest taller forma part de la programació de la Juntanza Violeta 2024. Del 15 de febrer al 13 de març el TPK concentra la seva atenció en difondre el treball de les dones artistes vinculades al TPK per tal de generar trobades i fer-ne difusió. En un espai lliure i feminista, amb trobades mixtes, on es convida a tothom a formar-ne part i compartir, en un espai lliure d’agressions.

Patricia recorte.png
bottom of page