top of page
Adri recorte.png

El drac de Sant Jordi visita el Museu de L’Hospitalet

per ensenyar-vos a dibuixar còmics!

En el marc dels actes de la Diada de Sant Jordi, tindrà lloc un laboratori de còmic dissenyat especialment per a famílies i que comptarà amb un participant molt especial, el drac de Sant Jordi!

 

De la mà de l'il·lustrador i artista del TPK Adrià Llahí, aquest taller introductori al món del còmic pren com a punt de partida l'entusiasme dels més petits i la curiositat dels grans per estimular la creativitat i la narració visual. Cada família es portarà a casa la seva pròpia obra mestra en forma de tira de còmic, que podrà compartir amb familiars i amics. També us podreu fer una fotografia amb el drac i la vostra tira còmica per tenir un record del protagonista al qui heu dibuixat!

 

Aquest taller promou la cooperació, la creativitat i la diversió en un entorn segur i estimulant. Us convidem a unir-vos a nosaltres en aquesta jornada especial de descobriment i creació. Connecta amb la teva família, estimular la Imaginació i descobreix com el còmic pot ser una porta a l'art i a la lectura.

 

Horari:

28 d'abril de 2024 a les 11h

Lloc:

Museu de L’Hospitalet  Can Riera

C. Riera de l'Escorxador 17  (L'Hospitalet de Llobregat)

Inscripcions:

Places exhaurides!

Les inscripcions les gestiona el museu de l’Hospitalet, més informació al seu web: www.museul-h.cat

Adrià Llahí

 

Adrià Llahí és dissenyador gràfic i il·lustrador de Barcelona, capaç de fer treballs multidisciplinaris basats en arts gràfiques. Està especialitzat en disseny gràfic, il·lustració, animació 2D, lettering, serigrafia i direcció creativa per a l'entreteniment i la cultura. Graduat Superior en disseny gràfic per Elisava. Especialitzat en il·lustració a l'Escola Joso Còmic. Postgrau en animació i motion graphics a IDEP.

Fa més de quinze anys que treballa com a artista gràfic per diferents empreses o entitats. Des del 2016 forma part de la Comissió d'Arts Can Batlló on co-gestiona i organitza activitats culturals com la FAI Fira d'Art Independent de Can Batlló; Let It Beat Barcelona Afrobeat Festival o diferents tallers d'artivisme. Ha dinamitzat també els espais de creació dels tallers de ceràmica, serigrafia i gravat de Can Batlló.

Ha publicat còmics i il·lustracions a la revista Zart! que edita el Saló del còmic de Navarra; El 2021 va publicar un còmic sobre la presó d’Alcatraz: Alcatraz de la A a la Z amb l’editorial Apache entre d’altres fanzines i publicacions autoeditades.

www.adiartworks.com
@adipunk

Organitza:

Museu de L’Hospitalet

 

Col·labora:

Equip TPK: Diego Tampanelli, Montero & Pisuerga i Marta Frisco.​

 

Il·lustració cartell:

Adrià Llahí

bottom of page