top of page

ConsultArte, del tangible a l'intangible

amb Carla Caríssimi

 

Carla t'acompanya a investigar el teu inconscient a través del llenguatge simbòlic, per mitjà de la lectura Cartes, quiromància, escriptura connectiva, kinesiologia i constel·lacions Familiars. Un espai de comprensió íntima que ens porta a la creació més autèntica.

 

Data

Dimarts 20, dimecres 21 i dimarts 27

Consultes individuals, concertar cita amb l’artista 

(+34 695 16 36 13)

Carla Caríssimi

Carla Carissimi és una artista polifacètica treballadora de l'art. Buscadora incansable encara no sap bé quin, això sí, té ben clar el mitjà per on. Intenta ser justa quan fa falta, generosa quan no hi ha i lliurada sempre. Es pren la vida com un circ, exposant-se diàriament per a domar i donar menjar als seus cadells. Fa malabars entre l'art i la família.

Dins de les seves destacades creacions, té als seus tres fills en ple vol, sent reconegudes altres obres amb premis: "Dramatúrgia i coreografia", Festival Internacional Escena Mobile, 2023, Sevilla, Espanya; "Quan el silenci és art", 1994, el Brasil; "13 roses", 2006, Espanya."Water emotions" Palma d'Or millor guió Festival Internacional de Cinema, Mèxic, 2015; "Projecte Vaca", Premi de la Critica: Maria José Raguè a la trajectòria (22 anys), Catalunya, 2019; Teatre assembli Barcelona, premi Cruïlla, 2020.

Ha col·laborat amb "La Fura dels Baus", Leo Bassi, Fàtima Cotornal entre altres. Des de fa 6 anys se la veu treballant amb "Liant la troca" grup de dansa integrada. Improvisa amb la companyia "L'Assembli teatroplaybackBcn". Manté una consulta de tarot i llenguatge simbòlic.

És artista feminista, antiracista resident del TPK. Sabem que escriu històries diàriament i li encanten els aniversaris i els funerals.

 

@carissimicarla

@poesiapaliativa

@sicotarotista

Organitza

Grup de dones artistes residents al TPK Juntanza violeta 2024

Equip del TPK: Diego Tampanelli, Montero&Pisuerga i Marta Frisco

Disseny gràfic i comunicació

Marta Frisco

JUNTANZA VIOLETA 2024

Aquesta activitat forma part de la programació de la Juntanza Violeta 2024. Del 15 de febrer al 13 de març el TPK concentra la seva atenció en difondre el treball de les dones artistes vinculades al TPK per tal de generar trobades i fer-ne difusió. En un espai lliure i feminista, amb trobades mixtes, on es convida a tothom a formar-ne part i compartir, en un espai lliure d’agressions.

Carla Caríssimi img artt 2021_edited.jpg
bottom of page