top of page

PER CONTACTE

Activitat ideada i conduïda per Montse Montero i l’equip de TPK Art i Pensament Contemporani, amb l’acompanyament de l’equip educatiu del Centre d’Art Tecla Sala. En el marc de l’exposició “Papers treballats: La donació d’obra gràfica de la col·lecció de Daniel Giralt Miracle a L’Hospitalet.” 

 

Per contacte es transfereix una imatge des d’una matriu a una superfície; per contacte obtenim una empremta d’una experiència compartida. Per contacte és el nom d’aquesta activitat nadalenca on treballarem, a partir d’aquestes idees, l’experimentació de tècniques d’estampació, fomentant el reciclatge.

 

Adreçada al públic general.

Activitat gratuïta 

Per a més informació: publicseducacioteclasala@l-h.cat

Horari:

Dissabte, 23 de desembre a les 11h

Artista:

 

Montero & Pisuerga

És una artista plàstica dedicada a la revolta en l'àmbit de la gràfica contemporània, el gravat, la instal·lació i el videoart. Una visió que neix de la imaginació i on crea una cadena de connexions existents d'imatges, sons, objectes, saltant d'una idea a una altra amb la intenció d'expressar una nova visió altament sensible i poètica. Formació: Arts del llibre, especialitat en Litografia.

Des de fa 30 anys forma part del col·lectiu TPK Art i Pensament Contemporani i treballa com a membre del staff participant directament en els seus projectes artístics. Ha impulsat la creació del grup de gravat "Gprint", comissariant exposicions i portant endavant diverses propostes divulgatives entorn del gravat: "Delicatessen", Centre Cultural Tecla Sala (l'Hospitalet); La Blibliomusicineteca ( Poble Sec); "Mercaderia Sensible", Centre Cívic i Cultural Can Deu (Barcelona); "El llibre dels formis trobats", La Maleïda Estampa (Barcelona); "Instants al carrer", Galeria "Lola Ventós" (Barcelona).

Ha portat endavant la direcció i l'organització de "Art & Art" (Galeria Skovballe, Odense, Dinamarca) i l'organització de les exposicions d'art en el vestíbul de la Sala Beckett, a Barcelona (1994-1995). Ha impartit tallers d'art per a nens de 6 a 12 anys i a col·laborat amb projectes d'art contemporani a les escoles a través del programa d'educació artística "Tepekas i Quindereques", dirigit a alumnes de l'escola primària i secundària. Entre el 2015 i 2017 va desenvolupar projectes d'art contemporani a les escoles secundàries utilitzant el gravat com a mitjà.

www.monteroypisuerga.com

@monteroypisuerga

Printlab

Activitats d'investigació, laboratoris, intercanvi de coneixements i projectes expositius al voltant de la gràfica contemporània i la cultura visual.

En aquest laboratori les potencialitats de les possibilitats gràfiques contemporànies són utilitzades com a instruments creatius; i s'investiga de manera conjunta amb l'artista resident les alternatives tècnic-conceptuals i les possibilitats per a resoldre la producció i creació del treball.

Aquests laboratoris també estan oberts al ciutadà que desitgi conèixer els processos de gravat i estampació.

Montse recorte.png
bottom of page