top of page
240220_CARTELL_tepekalesound.png
Captura de pantalla 2024-01-18 a las 12.41_edited.jpg
TEPEKALE SOUND
Patxi Varela - Pablo Volt - Eduard Altaba
Presenten el disc: ‘Treure el cap’’

La TePeKaLeSOUND és un espai d’experimentació sonora contemporània, en el qual s’exploren les fronteres del só i la seva interrelació amb d’altres disciplines. Treure el cap és el segon disc d'estudi del trio format per Eduard Altaba, Patxi Valera i Pablo Volt. Gravat el dia 20 de novembre del 2022 en Eddy baby studio per Pablo Miranda.

 

“Torna a treure el cap el trio Altaba Valera Volt. I ho fa amb un disc extremadament cinemàtic. Novament ningú diria que es tracta d’un projecte d’improvisació. Com sempre les sonoritats jazzísitiques en són el pal de paller i l’esponteneïtat la forma de creació.

De tot plegat en sorgeixen composicions instantànies i irrepetibles. 3 músics escoltant-se i complementant-se. Explorant la combinació dels 3 instrumentistes neixen paisatges ambientals habituals en els seus directes que encara no havien tingut una plasmació en estudi.” 

Xavier Riembau

 

Vam treure la nostra primera gravació en cassette  que portava  per títol “Algo quedó dentro”  el següent és el que presentarem al TPK es diu “Treu el cap” sembla que anem avançant…

1 - Alborada

2 - Insomnio en la ventana

3 - Conducir por un atajo

4 - Siesta borriquera

5 - Cerca y lejos

6 - Empezar por el tejado

7 - Segundo sueño

8 - Café, copa y puro

9 - Meditaciones en el vacío

 

Edita Finis Africae FA014 - 2023

Eduard Altaba..contrabaix

Patxi Valera……batería

Pablo Volt………trompeta

Dia/Hora:

20 de febrer de 2024 a les 20h

Entrada lliure

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eduard Altaba

És compositor, baixista i contrabaixista. Ha format part de grups tan diversos comBlay Tritono, Tropopausa, Triomobil, Moisès Moisès, Guen Dai o Lisboa Zentral Cafè. Haacompanyat a cantautors com Paco Ibáñez o Lluís Llach, entre altres, i ha col·laborat ambnoms de referència de la música experimental, com John Zorn o Butch Morris.

https://myspace.com/edualtaba

https://www.facebook.com/eduard.altabaisal

Patxi Valera

És bateria i percussionista. Co-inventor del sistema Aquófono. Ha participat en l'Orquestra O.m.e.ga i Kozmic Muffin entre els projectes més destacats, ha col·laborat ambmúsics com Fred Fritz o Tom Zé.

Pablo Volt

És músic, compositor i productor establert a Barcelona, forma part de projectes comSTA, Cuore o Barba Corsini entre molts altres.

http://pablo-volt.me/

Direcció i programació
Agustí Martínez​

Organització, disseny gràfic i comunicació
Equip TPK: Diego Tampanelli i Marta Frisco

bottom of page