top of page

Laboratori d’iniciació al dibuix

Un taller de Visualitats contemporànies

Descobreix el fascinant món del dibuix amb el nostre Laboratori d'Iniciació al Dibuix, per a adults i adolescents que vulguin començar a explorar aquesta disciplina artística. Aquest taller està dissenyat per oferir una base sòlida en les tècniques i conceptes fonamentals del dibuix, sense necessitat d'experiència prèvia.


Desenvoluparàs habilitats tècniques essencials, com ara el traç, l'ombra i la composició, fomentaràs la teva creativitat i l'expressió personal a través de l'art del dibuix i podràs gaudir d’un espai de pràctica i experimentació en un entorn acollidor i inspirador.

Dates i horaris

Mòdul: setembre-octubre-novembre-desembre
Del 16 de setembre al 16 de desembre del 2024, 
els dilluns de 18h a 19.30h

Preu

El preu de cada mòdul és de 150€, a abonar a l’inici del trimestre. Dins del preu estan inclosos tots els materials que es farà servir.

Inscripcions

Aquest taller és ideal per a aquells que volen iniciar-se en el dibuix i adquirir les habilitats necessàries per expressar-se artísticament. Les places són limitades per garantir una atenció personalitzada i una experiència enriquidora per a tots els participants.
Cal fer inscripció prèvia al formulari.

Visualitats contemporànies

Aquest laboratori és una activitat de Visualitats contemporànies, l’espai de creació i reflexió sobre que és el contemporani i la cultura visual. És un espai de formació per a artistes professionals i ciutadans que volen abordar temes de reflexió com ara Què és el contemporani?, Cultura visual i feminismes, El consum de la imatge, Identitat Cultural, etc.
A Visualitats contemporànies anualment proposem un conjunt d'activitats que realitzen en comú artistes del TPK i que tenen la finalitat de reforçar la capacitat crítica a l'hora d'analitzar els elements que componen la cultura visual i d'assentar les bases d'una ètica personal de la creació.

bottom of page