top of page

CUERPXQUEER’24

Taller d'interrelació fotogràfica

Taller/debat “CANDELA CUERVO S’ OBRE DE PORTAS”, sobre la INTERRELACIÓ entre la(s) persona(s) que realitza(n) el retrat i la(s) persona(s) que posa(n) per a ella, per CANDELA CUERVO.

 

Després del taller es realitzarà un FOTOMATÓN al públic participant per a desenvolupar les idees debatudes. Les fotografies seran exhibides en l'esdeveniment de TANCAMENT i rematarem amb una Sessió DJ de VIBORA UMBRA.

Dates i horaris

Divendres 5 de juliol

- Obertura de portes a les 19h

- A partir de les 20h - Taller/debat sobre la INTERRELACIÓ entre la(s) persona(s) que realitza(n) el retrat i la(s) persona(s) que posa(n) per a ella, per CANDELA CUERVO. Després del taller es realitzarà un FOTOMATÓN al públic participant per a desenvolupar les idees debatudes. Les
fotografies seran exhibides en l'esdeveniment de TANCAMENT.

- A les 22h - Sessió DJ VIBORA UMBRA.

 

Artistes

CANDELA CUERVO

VIBORA UMBRA

Candela CUERVO

Candela Cuervo porta més de 20 anys amb una càmera a la mà. En els seus començaments va investigar diversos moviments d'activisme mediambiental en els quals va perfeccionar la seva tècnica, cap a la precisió i claredat que caracteritzen les seves imatges.
A partir del 2016, observant, retratant i participant del món queer, el seu estil ha evolucionat cap a tonalitats molt característiques i subjectes divergents, enquadraments dramàtics i llums contrastades, mostrant una realitat quasi paral·lela sense artificis innecessaris.
De càmera inquieta i curiosa, buscant sempre en la foscor i els seus reflexos, l'expressivitat pròpia de la interacció entre persona, lloc, objecte,imaginari i moment.

www.candelacuervo.com

@candelacuervo

Creadore del projecte CUERPXQUEER:

KARUROSA MURUTIPURE

 

Colabora:

TPK Art i Pensament Contemporani

Més informació sobre CUERPxQUEER 24

bottom of page