top of page

CUERPXQUEER’24

El martiri de LADYBRAGA 

LADYBRAGA, MONSTRE DRAG QUEER infravalorat i incomprès, CREACIÓ ARTÍSTICA DECADENT auto produïda, la narrativa divergent de la qual atrapa o horroritza, enganxona o repulsiva, seductora i inesperada, una figura que probablement has trobat en el teu camí si has visitat el RAVAL de nit, o si has viatjat en els creuers de LA DÉMENCE, i has ignorat, potser vas venir al seu enterrament, potser no, en qualsevol cas, no li ha semblat suficient… HA DE TORNAR A MORIR. AIXÍ HO HA DECIDIT.

Per a celebrar el seu recorregut en una festa digna de la seva absurda rellevància, et convidem a col·laborar en la seva segona mort anunciada, en un RODATGE inclusiu que REQUEREIX DE LA TEVA PARTICIPACIÓ com a artefacte del final del curt titulat: EL MARTIRI DE LADYBRAGA. Tot ocorrerà en una tarda plena de PERFORMANCE, DIVERGÈNCIA, molt d'HUMOR estúpid, CONTRASENTIT i sobretot molta IRONIA.

Veuen preparadi per a gaudir d'un comiat cobert de BRILLI-BRILLI.
Obrim portes a les 17h amb un CÒCTEL DE COMIAT. Candela i Karurosa acomiadaràn la nit amb una sessió DJ petarda total.

Dixit.: “…………NOo. A la PuRPuriNofhoblA, opakaz !Jajaj”

Dates i horaris

Divendres 28 de Juny

- A partir de les 12h, RODATGE a porta tancada amb participació d'artistes del TPK.

- Obertura de portes a les 17h

- A partir de les 17h - CÒCTEL DE COMIAT gratuït per al públic, que serà convidat a participar, sota les indicacions del staff, en el rodatge de les escenes finals de EL MARTIRI DE LADYBRAGA, en la qual farem ús de pintura de colors amb base d'aigua, es proveirà de protecció individual, però es recomana vestir peces adequades per si hi ha esquitxades.

- A les 19h - rodatge de l'ÚLTIMA PERFORMANCE de LADYBRAGA, MONSTRUI d'AMOR, coberti de brilli-brilli, rodejadi d'identitats irrecognoscibles, jutjant-la, reflectint la bestialitat de l'ambient CIS-MARICA-BLANCO actual.

- A les 20h - RODATGE ESCENA FINAL amb la participació del públic

- A les 22h - Sessió DJ petarda total de CANDELA y KARUROSA.

 

Artistes

LADYBRAGA

CANDELA CUERVO

KARUROSA MURUTIPURE

Candela CUERVO

Candela Cuervo porta més de 20 anys amb una càmera a la mà. En els seus començaments va investigar diversos moviments d'activisme mediambiental en els quals va perfeccionar la seva tècnica, cap a la precisió i claredat que caracteritzen les seves imatges.
A partir del 2016, observant, retratant i participant del món queer, el seu estil ha evolucionat cap a tonalitats molt característiques i subjectes divergents, enquadraments dramàtics i llums contrastades, mostrant una realitat quasi paral·lela sense artificis innecessaris.
De càmera inquieta i curiosa, buscant sempre en la foscor i els seus reflexos, l'expressivitat pròpia de la interacció entre persona, lloc, objecte,imaginari i moment.

www.candelacuervo.com

@candelacuervo

Creadore del projecte CUERPXQUEER:

KARUROSA MURUTIPURE

 

Colabora:

TPK Art i Pensament Contemporani

Més informació sobre CUERPxQUEER 24

bottom of page